One week, my loves.

Nu ar det bara en vecka tills jag befinner mig hemma i Sverigeland igen! Aven om jag ar otroligt glad att jag ska fa komma hem igen, sa finns det en radsla for att jag ska vilja stanna hemma.. Varfor gar jag inte in pa, utan jag har otrolig angest har just nu, och kanns som att jag vill vara hemma dar jag kanner mig som hemma. Iallafall - jag kommer hem pa julaftonsmorgon, vilket kanns perfekt. Och inte gor det de samre att snyggetheres ska hamta upp mig & sen vantar julfrukost. Kommer bli sa underbart att komma till mitt hus i Klagerup igen! Och jag hoppas pa sno. Har finns det ingenting (forutom var absolut gorgeous julgran!) som bringar julkansla.. Jag vill ha en mysig jul i ar. En jattemysig jul.
Innan jag ska hem vantar inte sa mycket, faktiskt, utan foljande;
- Kopa klart julklappar (annu inte helt klar!)
- Ha julmiddag med tjejerna pa tisdag
- Shoppa till Tessi haha
- Jobba lite extra pa lordag
- Kanske New York pa sondag, har dock extrem pengabrist, sa far se hur det blir med det....
Ja, det ar ungefar det! Tiden kommer ga snabbt, det vet jag. Jag aker harifran om 6 dagar. 6 ynka dagar! Och familjen aker dagen innan, alltsa pa tisdag, om 5 dagar..
Ha det sa bra sa lange, sa ses vi dar hemma!
Love,
S

For whatever reason, it's just not enough...

Goddagens!
Jag har inte skrivit pa lange, forlat alla nara & kara... Men, har haft inneboende i ca tva veckor, sa har inte varit mycket tid spenderat till datorn, da jag inte kande att det skulle prioriteras! Rebecca ganger tva har varit har. Forst vannen Rebecca, for det inte fungerade i familjen hon var hos, sen syster Rebecca. Vi mest shoppade dock, finns inte alltfor mycket att sysselsatta sig med har, tyvarr... Hon fick en hel del shoppat, och aven jag. Ughh, jag som inte ska shoppa. Spara var det. Till min kara Mac som jag vill ha, men jag ar manga hundradollar efter. Tankte iforsig onska mig presentkort pa Apple av familjen, kan ju ge nagot!
Jag orkar tyvarr inte beratta i detalj, i princip nagonting (det ar morgon, jag ar trott & jag ska snart ivag igen!), men har kommer lite kuliga grejer:
- Som sagt, Rebecca ganger tva var har!
- Jag har skrapat bilen darframme. Inte kuligt alls, faktiskt.
- Jag fick $150 pa Victoria's Secret, da jag handlade for $30+ i November. Jag hade turen med mig. Det blev 1 pyjamas som jag lever i, 2 bh:ar & 3 par trosor. Det gjorde min manad!
- Jag har handlat nastan alla julklappar, forutom mammas, Peters & Rebeccas. Mums.
- Jag pratade med Tessi i telefon igar, galet mycket MUMS.
- Det ar 13 dagar tills jag befinner mig i Sverige.
- Jag har kopt 2 julklanningar & 2 nyarsklanningar. Dock har jag inga direkta nyarsplaner. Hm.
- Om exakt 2 veckor far jag traffa alla Klagerupstjejer!
- Jag har haft den forsta lilla "fuzz" med Hostdad om bilen. Ingen fuzz egentligen, han har ratt tycker jag. Jag kor for mycket, och jag ar saaaa trott pa att kora bil.
- Rebecka har akt hem. Ordagrant sa ar det bajs.
- Vi ska ut i New York pa lordag! Och sen ha luciamys pa sondag, baka lussebullar, ata pepparkakor & dricka julmust & glogg! (Tacka vet jag Ikea!)
Jaaa, jag vet inte mycket mer som hant eller ska handa nu. Men det ar mycket trevligt! :)
Vi ses snart!

S

RSS 2.0