Lordag igen!

Sitter har efter ett traningspass efter en lang dag. Gick val inte sa varst bra, och bestamde mig att lamna efter 40min, och aka hem & kaka bagel! Gott. Kanske ska fortsatta njuta lite ikvall med en Carvel glass?! Usch, att detta ska vara en lordag, hihi. Naval, jag ska iallafall hem till Emma och traffa henne och Ellinor & Rebecca! Inte helt fel det, inte.
Idag har jag suttit inomhus hela dagen, och det har varit fint ute. Inte jatteskoj, men pluggar & kursen maste goras. Kom dit imorse vid 9, och skulle vara dar till 17, men fick sluta vid 16 istallet. Dit imorgon med! Kursen ar helt okej, mest enkelt prat, hon lar mig saker jag redan kan osv. Sa det ar lugnt & skont dar atminstone!
Nu nar jag kom hem drabbades jag snabbt av ensamhet. Gillar inte att den kanslan kommer till & fran hela tiden, men det far jag ju leva med. Starkast ensam anda, right!?
Idag ar det 33(!!) dagar tills jag ar i Sverigeland! Can't wait. Dock vet jag redan nu att jag kommer sakna allt har medan jag ar hemma, samtidigt som det ar tvartom. Confusing att ha tva hem...
Nu ska jag ta mig en dusch, och sen dra mig mot Emma om en timmes tid!
Hoppas ni svanger med hofterna for mig med darhemma. Love you!
S

Something else than miss popular, that's for sure.

Hur reagerar ni nar nagon sager att de hatar en? Jag har svart for det, tar at mig. Och ja - aven fran en 9aring! Jag tycker inte det ar okej, aven om hon inte menar det, att skrika att hon hatar sin syster & att hon hatar mig. Visst gav jag henne attityd, men sjalvklart efter det att hon gett oss andra attityd i 30 min. Ah, jag kan bli galen. Minst sagt. Ar rod i huvudet sa irriterad jag ar. Inte pa sjalva principsaken att hon kallade mig det, utan att hon skriver en hatlista, inkluderat de personerna hon hatar, mig & A. Sen kommer hon fram till mig och berattar for mig att jo, jag angrar att jag tagit det har jobbet, att jag angrar att jag tar hand om henne. VA?! Ja, jag tanker inte fjaska, utan nej - "if you say so...". Jag koper att hon "bara" ar 9 ar, men jag kanner henne - hon vet vad hon snackar om. Hon ar smart & klok! Aaaaaaaaaaah, vilken frustration. Jag blir insane har. Ska kanske ta mig ut en runda, innan Rebecca kommer hit, kanns som jag behover luft. Sval luft.
Forresten, pratade med underbara Monika idag - forsta gangen sen jag kom hit! Folks, jag kan ringa hemnummer harifran, sa det kommer jag fortsatta med, var sa underbart att hora din rost, Monika! :)
S

American Society and Body Images.

Naja! Nu har jag skrivit klart min Pre Assignment till min kurs jag ska lasa i helgen. Usch, att jag ska tillbaka till skolan. Haha. Far goras! Tur att det bara ar en helg, iallafall. 9-17, tva dagar i rad.
Kanner mig lite halvt tom. Kollade nyss bilder pa Facebook med alla tjejerna darhemma fran Klagerup. Saknar er, saknar oss nar jag ser pa dessa bilder. Valdigt mycket. Det lyckas alltid bli sadana kvallar nar jag flytt landet. Onskar mig en sadan nar jag kommer hem i jul.
Rebecca ar har nu! Kom i lordags. Kanns sa konstigt att ha nagon hemifran har, men kanns underbart att fa traffat henne igen! Jag hoppas hon kommer trivas, precis som jag gor. Jag alskar ju detta land.
Men gud, jag tror det ar pga trotthet som jag inte kanner for att beratta nagonting. Okej, ska inte pasta att speciellt mycket har hant pa sistone, men det finns ju alltid nagot. Aterkommer med det, haha.
S

REBECCA!

Hihi, ni ska jag & Mathilda aka och hamta Rebecca! Mumsfilibaba.
S

I'm sorry, I'm in America!

Forlat Peter! Inte meningen! Men, du vet val att Fars- & morsdag inte ar de samma har i USA!? Fick veta det igar, SORRY! Men, grattis i efterskott :)
Okej, sa idag ar det onsdag. Veckan har gatt snabbt, an sa lange... Lite "hojdpunkter";
- Mandagen var tvartemot en hojdpunkt - Britta akte hem! INTE nice.
- Mycket traning har det blivit!
- Fick en fin kommentar pa gymmet igar, av en 70arig gubbe: "Oh, can't you just give me a smile?", vilket jag gjorde... "look! I told you she was gorgeous". Sadana kommentarer kan gora min dag, nagot som aldrig hander i Sverige, utan har, da folk ar sa oppna!
- Fick en annan kommentar da jag kom ut i omkladningsrummet: "I loooove your underwear, where did you buy them?" Hm... sa, en dam kollar in mina underklader? Kandes mindre bra. HAHA!
Idag ar tjejerna lediga, vilket gjorde att jag kunde sova ca 1 timme langre. Mums. Sen var det Lilly's playdate som hon sett framemot i en heeel vecka! Vi korde forst och lamnade av de andra tva hos vanner, for att sedan aka till hennes kompis hus. Galet stort! Mamman ar en foredetta programledare for morgonprogram pa tvn, vilket innebar pengar i detta land. Och det marktes! Jag skulle egentligen stanna dar, men blev dock inte sa, da jag kande mig vaaaldigt awkward, sittandes och kollade tv i deras hus?! Inte far jag glomma att saga deras enorma & fina hus. Jag vill ocksa ha ett sadant hus. Kanske nar jag blir stor?
Onskar att jag kunde lagga upp bilder, kanns sa tomt har. Och ingen vet ju hur nagonting ser ut harover. Ni far komma hit istallet, vetja ;)
Jag saknar er darhemma! Bara ca 1,5 manad kvar nu! Yaaaay!
S

Hej?

Ah, varfor kanns det som att det saknas nagonting, nar jag egentligen borde vara sa nojd?! Det gor det i vilket fall som helst. Har haft en bra dag, men nagot i mig kanns inte ratt har... AH! Blir galen pa mig sjalv ibland, vill bara lagga mig ner & vakna och inse att allt ar sa bra, precis som det faktiskt ar. Fumlar for mycket nu, tid att ga och lagga sig. Ja just det, klockan 23 pa en lordag.
Godnatt!
S

For what it's worth.

Idag har varit en san dar bra dag, men dar dock allt inte kanns okej anda... Kanner mig lite smatt vack, ibland!
Naja, har gjort massa grejer idag, iallafall. Orkar inte ta allt i detalj, da jag hade behovt lite somn, men.. Borjade med boxning, sen gymmet lite, hem & pratade med mamma & Peter (antligen!), akte med tjejerna till min hostmoms office, och tog spruta mot svininfluensan. Jaa, aven jag! Sa, nu ska jag val vara sa langt borta fran det, som jag kan, haha. Lite ont i min arm har jag allt, eller ja - i bada armarna, eftersom jag fick spruta mot vanlig influensa ocksa! Sen blev det sushi & shopping med Emma & Rebecka! Ska inte shoppa, men hittade sammetsleggings & en riktigt nice spetstroja som jag inte kunde saga nej till. Och en Carvelglass pa det! MUMS! Haha, vi tjejer kan verkligen fa till det pa det roliga ibland, fick oss nagra skratt for mycket idag! Men, det ar inte fel det, inte! :)
Nu ska jag sova, ska upp pa en Yale University tour imorgon, foljt av en football match, och ska traffa en ny tjej pa morgonen ocksa, eller nej - tva stycken! Ska bli skojsigt.
S

First step; check. Second step; check!

Goddagens!
Kom precis hem fran DMV, Department of Motor Vehicle, och har gjort mitt andra moment i att fa ett Connecticut License! Akte dit med alla papper, trodde jag. Men, jag glomde bevis fran Au pair in America, att jag arbetar som Au pair i familjen jag bor hos. AH! Sa, jag fick trevligt nog aka hem igen, och hamta det pappert. Hade det inte varit for att jag akt dit innan det oppnade (stod darute & fros i 10 min), och att jag bor ca 30min darifran, sa hade det ju inte varit en sa stor deal, men nu sa var inte fallet sa underbart som det kunnat vara. Jag spenderade sammanlagt ca 3 timmar dar, med att sta i ko, sitta i ko & gora mitt teoriprov. Ratt nice, det var pa en dator (dock valdigt gammal sadan!) med touch funktion. Man var tvungen att ha 20 ratt utav 25, pa fragor sasom; "om du ska svanga vanster i en korsning, vad galler?" A. De maste lamna foretrade till dig, B. Du maste lamna foretrade till motgaende trafik eller C. Varannan bil galler. Kanske inte exakt sa fragorna lat, men ungefar sa. Sa, det var sa latt som man hort! Skont att det ar avklarat. Dock fanns det ingen tid till uppkorningen (som tar ca 5 min, sags det...) forren 30 dec pa det DMV som jag var pa, men fick en tid pa ett stalle ca 45 min harifran, om tva veckor. Sa efter det har jag forhoppningsvis mitt korkort!
Nu sitter jag har & vantar pa att min hostdad ska sluta prata i telefonen, sa att jag kan ringa hem. Jag har tankt att aka till gymmet innan jag borjar, och om han inte slutar sitt samtal inom ca 15 min, sa aker jag! Vill ju ringa mamma & Peter! Naja, han jobbar hemifran idag, sa forstar att han behover anvanda den. Dock har vi tva? Och jag kan bara ringa internationellt med den han sitter pa. Ah, hoppas han slutar snart bara!
S

November kom snabbare an man trott!

Hej dar!
Nu ar det november. Helt otroligt! Nu har jag bara ca 10 manader kvar! Hm... Nej, men allt gar sa bra sa har! Har tjejerna hela dagarna nu, idag & imorgon. Ratt kul, forutom att idag var vi bara hemma i huset HELA DAGEN! Imorgon vantar tennislektion for de tva aldsta, iallafall. Och jag behover aka till biblioteket!
I helgen var jag som sagt i New York & festade! Var nog den varsta utgangen jag varit med om, faktiskt. Stod och tankte att fan alltsa, jag vill nog hem harifran! Blev lamnad pa klubben vi var pa, utan pengar, mobil & nycklar, alltsa helt utan nagonting.. Och vantade. Och vantade. Och vantade. Som tur var sa kan jag ju mitt eget nummer utantill, sa jag lanade en mans mobil, och ringde, men fick inte tag pa tjejerna. Sen blev jag fragad ifall jag ville hanga med pa drog efterfest. Nej tack! Men som svar sa han da "you don't have to take drugs, you can just drink a lot of alcohol" - nej, jag klarar mig nog sa bra sa! Usch! Ackliga manniskor. Snallt jag fick lana telefonen, atminstone haha. Nar klubben borjade narma sig stangning, vid halv fyra, sa drog jag med mig Emma, som sa glatt firade sin fodelsedag (sorry att jag inte var pa good mood at all!!!) och tog oss utat. Utan nagonting, sa aterstod bara vara kroppar - alltsa gangvag till lagenheten! Vi var pa heeeelt andra sidan av stan, sa det hade nog tagit oss ett antal timmar! Det kom dock tva snubbar (haha, dock i ca 20-25ars aldern!) och erbjod skjuts. Jag tankte bara att "antingen lever vi efter detta, eller inte... det aterstar att se" ...for radd var jag! Men de visade sig vara hur schyssta som helst, och visst blev det en kul vag hem! Men ack, jag var radd! Sen kom vi tillbaka en halvtimme senare, och da brast det for mig innan jag somnade. Usch! Aldrig igen. Eller jo. Jag vet ju att jag kommer ga ut har med, men det blir nog lamnat till nagon helg var eller varannan manad, kanns det som. Inget kul i sadana situationer!
Gardagen var iallafall trevlig, Emmas fodelsedag! Vi gick i Central Park, onskar att min kamera hade batteri, for det var sa fint dar! Forresten, min kameras batteri gar inte att ladda! Blir galen. Ge mig fungerande saker, tack! I'm going crazy! Forst, ingen data att lagga upp bilderna pa, och nu - inget batteri! Teknikens under!
Vi at pa Hard Rock Cafe sen pa kvallen, som Emmas fodelsedagspresent, typ. Gott gott!
Nu ska jag ata annu en bagel tankte jag. Sen se massa Desperate Housewives tills jag somnar.
Godnatt,
S

RSS 2.0