Greenwich för ett år!

Nu är det inte ens 3 veckor kvar tills jag åker - tiden har gått snabbt!
Jag är extremt duktig på att komma i sista stund med saker som ska ske, så jag har allt fått snabba mig med alla ansökningar inför mitt Au pair år! Egentligen var tanken att jag skulle åka den 24/8, men idag (efter ett antal dagars tvekande...) fick jag beskedet att jag ska åka den 17/8 istället. Blandade känslor angående det. Det bästa är att året kommer igång, jag förstår vad jag har framför mig, och att jag kommer till mitt älskade USA igen. Men sen - all tid för familj & vänner, säga hejdå, köpa presenter, njuta av Sverige etc känns som försvunnet, även ifall det "bara" rör sig om en vecka.
Jag hade bokat en tid på ambassaden i Sthlm den 12/8, men det blir försent nu när jag ska åka redan den 17e, så fick ändra tiden idag, till den 6e istället. Missar en jobbdag där, inte kul! Nåja, inget att göra någonting åt! Har skrivit ut sammanlagt 6 st DS-156 formulär nu (formulär man behöver när man ska åka, för att göra första steget - att boka en tid!). Och nu återstår det bara att fylla i alla andra papper.

Till något roligare; familjen! Jag ska ta hand om 3 flickor, 5, 9 & 12 år gamla. Pappan i familjen är norsk, och jobbar som åklagare på Manhattan (som förresten ligger ca 40min med tåg från Greenwich!!) och mamman är amerikansk (tror jag!?) och jobbar som gynekolog. Den au pairen de har nu, är svensk, precis som alla deras tidigare varit, och har stannat i två år. Känns tryggt att veta, och hon verkligen älskar familjen! De verkar urtrevliga, har iförsig bara pratat med de på telefon en gång, men kändes så bra att jag tackade JA!

Nu ska jag ta mig min kopp te & mammas hembakade kanelbulle och bara njuta av att vara här just nu!


S


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0