Running!

Godkväll!
Min sista kväll ensam.. Familjen kommer hem ikväll, vilket betyder att allt går tillbaka till vanligt igen! Det är så otroligt skönt att vara ensam här. Otroligt skönt!
Jag har dock inte utnyttjat ensamheten på bästa sätt, enligt de flesta skulle jag tro, men jag har fått lite ensamhet. Eller aa, ganska så jättemycket ensamhet. Haha! Igårkväll bestämde jag att efter jag & Josefin umgåtts hela helgen, så skulle jag ha en kväll för mig själv.. Blev dock sällskapssjuk, men slutade ändå med att jag bara satt här hemma. Åh! Glömde nästan!! Josefin och jag spelade lika i Scrabble.. Det finns inte! Haha jag som trodde jag var unbeatable. Hon börjar bli duktig, hon dära! Får tjuvträna så jag kan komma tillbaka på topp!
Kollade på början av Jennifer's Body igårkväll. Den med Amanda Seyfried (heter hon så?) och Megan Foxx. Lite skum, stängde av den efter att Megan Foxx's karaktär började spy rakt ut och göra konstiga ljud, hahaha. Antar att det är en typ vampyrfilm eller något. Men jag såg inte klar den! Kanske kan göra det ikväll, om det inte finns något annat..
Idag gick jag upp i tid, kastade i mig lite frukost för att sedan sticka ifrån huset eftersom en mäklare skulle komma ca 10.15. Köper en kaffe och kör runt i ca 45 min, och kommer tillbaka och ser att ingen varit här! De struntade i att komma, vilket gjorde mig aningen irriterad. Mest eftersom jag visste att jag sedan skulle behöva lämna huset innan 13 igen, då nästa omgång kom, och höll mig ifrån huset till 15. Pratade på Skype med Emma :) Alltid kul att få lite update från min kära Höööörby-bo! Sedan begav jag mig till gymmet och sprang. Och sprang! Ja, det blev rätt bra idag.. 7 miles, blandat sprints och löpning. Och jag har nu bestämt mig att signa upp för olika löptävlingar. Ska försöka hitta några bra omkring här, så jag inte behöver åka så långt ifall ingen annan vill hänga på! Det blir så mycket bättre ifall man har något att träna inför! Mitt mål är New York Marathon nästa vår! Det ska jag klara att träna mig inför.. Jag har ju nästan ett år då! Haha!
När jag var precis var klar på gymmet ringde mobilen, och det var från mäklarfirman, som berättade att någon skulle komma hit kl 16 idag! AAAHHH blev lite halvt galen där för ett tag.. Hem om och duscha, sen var jag tvungen att sticka igen! Begav mig till mallet, och där hittade jag ett par otroligt fina jeansshorts. Dock fanns de bara i 40 vilket var aningen för stort, så de la undan ett par 36or i butiken här i Greenwich, så dit ska jag imorgon & hoppas på det bästa att de inte är för små!
Tänkte att jag kunde visa de här, men hemsidan kan jag inte få att få fram!

Och nu sitter jag här efter min supergoda middag, som blev kyckling med wokgrönsaker i Teriakysås (hur tusan stavas det?). Mumsimums! Och det är Knocked Up på tvn, så halvkollar på den. Snart väntar lite efterrätt, för att sedan börja på nytt imorgon!
Miss you!

S

Usch&fy!

Åh, irriterande! Att jag inte kan lära mig... när jag väl börjar äta något mumsigt, så kan jag inte sluta! Nu sitter jag här med uppsvullen mage & är galet mätt. Onödigt! Väldigt onödigt.
Idag var en helt okej bra dag! Började med att behöva gå upp i tidig tid. Först kl 5.30, sen 8.00! Drog iväg på vårt cluster meeting tillsammans med Adriana som jag lyckades få med mig.. Väl där träffade jag en del, varav en ny svensk tjej, Malin! Alltid trevligt! :) Sedan bar det av hemåt och jag drog ut på en löprunda, min vanliga runt här i Greenwich, strax under en mil. Eftersom det var så varmt som det varit idag, så var det lite jobbigt. Men skönt ändå! Sedan lade jag mig bara & njöt ute i solen, brände min näsa och lite så, och därefter tittade Josefin hit. Lite mer sol & snack på det, och sedan ut för en iskaffe. Gottigt, speciellt när man kan sitta ute på en trottoar till den stora vägen och dricka den, haha.
Skulle iväg till boxningen sen, men hopp i att få en riktig workout. Men nej - tji fick jag! Den sämsta instruktören var där, istället för han jag brukar boxas för, och det blev bara skit alltsammans. Haha. Det handlar så mycket om inställning och att bli pushad att göra någonting. Han har ingen motivationsförmåga överhuvudtaget.. Så, jag får ta igen det imorgon! För imed dålig träning, så blev det dålig kväll iform av maten, haha! Så är det alltid för mig. Nåja, nog om det! Nu är jag trött nog för att sova.. Eller snart åtminstone!
Imorgon blir en fin dag, känner jag!
Godnatt,
S

I'm off!

Goddagens!
Nu åkte min familj nyss, vilket innebär att jag är ledig framtill måndag. Gud, vad det ska bli skönt. DOCK har vi massa mäklare som ska ta hit intresserade människor ett par gånger varje dag, vilket gör att jag inte kommer kunna ha någon riktig sovmorgon. Väldigt synd, för det är speciellt det jag sett fram emot. Självklart kommer jag inte behöva vakna 6.15 varje dag, vilket är ett plus. Men att inte kunna sova till 9 ens, kommer betyda att väckarklockan kommer vara ställd varje dag... även fast jag är ledig! Nåja. Jag är ledig, och jag har all tid i världen att njuta av ledigheten.
Sedan sist jag skrev har väl inte alltför mycket spännande saker skett. Mer än huset då, att det är till salu nu, så flytten ser ännu säkrare ut nu! Bara att vänta till sommaren :)
Egentligen skulle ett antal vänner från Hingham komma ner på fredag, men nej - ingen kan helt plötsligt. Blev aningen besviken, men det finns ju inte mycket jag kan göra åt saken. Jag styr inte! Men denna helgen vore perfekt, för då kunde alla sovit här utan att vara ivägen. Men istället blir det nog några som kommer över för lite middag och så på fredag. Vill ut & partyparty, men har ju som sagt alla mäklare som kommer. Visst, jag behöver vara ute ur huset när de är här, men jag måste se till så att alla lampor är på, och att allt ser bra ur här hemma. Åh! Mycket planer blir inte som de var tänkta.. Och ville hoppa över ett au pair möte vi har imorgon, för att jag ville sova ut.. men nu har jag ingen anledning att skippa det, då jag ändå måste vara ute ur huset vid 9 :(
Nu orkas det inte skrivas längre!
Hoppas allt är finemang fint därhemma, återigen - hör av er :)
S

Investering!

Ja ni, efter kanske 7 (?) månader gör jag ett nytt inköp, som jag med all rätt kallar en investering.. en ny tandborste! Jag är absolut medveten hur äckligt det är. Inte den nya, men den gamla! Och vet ni vad det absolut bästa är?! Jag behöver inte sakna den gamla - de är precis likadana! Toppen!


Det syns en viss skillnad. Välbehövt inköp, javisst!
Våra arbetande män är här idag med, vilket innebär att jag känner mig fast. Men idag fick jag inte förfrågan att vara hemma hela dagen, så det har jag inte varit. Dock åker jag fram och tillbaka. Kollar läget! Sprang en runda i morse.. Skönt med variation - jag springer lite inne, lite ute! Och idag fick naturen ha lite tur! När jag kom tillbaka efter en timmes löpning, så gjorde jag mig en makrill macka! MUMS! Att något kan vara så gott!
Sedan duschade jag & bestämde mig att åka iväg till Target för lite nödvändigheter, däribland tandborsten.. men även sminkborttagningsmedel (bland de längsta ord jag någonsin skrivit!), duschkräm osv. Men får lite småpanik över att inte vara hemma när männen är här i huset, så åker till och från, som sagt. Så nu är jag hemma ett tag och ser till att allt står rätt till, men snart väntar lunch med Josefin! Gooooood sallad ska intas! Sen hem om (igen!) för att sedan hämta upp mina tjejer. Det är min 9 årings födelsedag idag, så hon fick ett UNO spel av mig imorse.. Inte det vanliga tråkiga, utan UNO Attack, hah! Och tillsammans med det fick hon en glass date med mig efter skolan, så det ska vi göra medan min minsta är på tennis! Massa saker som händer för tjejerna nu, det är helt otroligt. Jag kör som en dåre, fram och tillbaka. De senaste veckorna har jag kört upp en tank på ca 4 dagar. Och jag har en 60-70 liters tank! Inte så bra, men inget jag kan göra något åt!
Så här ser jag ut idag:



Simpelt, bart & skönt! :)


Ha en kanonfin dag, för det tänker jag ha!
S

Looong day!

Har suttit här på mitt rum nu i ca 4 timmar. Länge sedan det hände och jag gillar inte det! Dock har jag fått prata mycket med mina föräldrar på Skype! :) Haha i nästan två timmar. Och jag har fått städat undan lite, inte fullt ut, men litegrann! Och guuuud har jag varit hungrig. Kan inte gå ner och käka, eftersom hela huset är fullt av män som arbetar... De fick mig dock att beställa pizza till dem, hah! Undrar om den kommit än!? 3 stora cheespizzas and 3 large coke's! Gott för dem, fast jag blir inte frestad. Äckelpizza! haha!
Så jag ska försöka åka lite tidigare än jag borde (20 min eller något!) för att köpa mig något att äta.. Sushi? Och en kaffe. Kan behövas! Sen blir det jobb till åtta. Åh, har varit fast i över 12 timmar då! Gud!
Efter jag slutat skulle jag egentligen bara slappa, eller träffa någon tänkte jag. Men nu när jag suttit inne hela dagen, så får jag väl bege mig till gymmet efteråt, springa av mig! Lite intervaller och grejer, tänkte jag! För boxningen hinner jag inte till.. Slutar när den börjar!
Haha det blir ingen efterbild på mitt rum, för det ser inte speciellt bra ut nu heller eftersom jag inte har kunnat bära ner de få kassar med skräp! Borde städat mer, men är svårt när man inte kan ställa ut grejerna utanför rummet, för där finns det mexikanare!
Nu ska jag snart göra mig iordning... Och förhoppningsvis lämna huset om 30 min typ! :) Härligt med lite frisk luft!
S

These workers!

Hallåhallå!
Får lite smått panik här hemma, vi har massa arbetare här IDAG IGEN! Igår var det utsidan av huset som skulle göras fint, idag är det insidan! Min plan var att få massor av grejer gjort idag, såsom tvätt osv. Men, hela huset är täckt av plast på ett ungefär, så jag sitter fast i mitt rum. Jag är "tvungen" att vara hemma tills de åker härifrån, vilket lämnar mig till att göra ungefär.. ingenting! Har i för sig fått lite glädjerus, pratade med Britta innan, och ska prata lite mer senare, och mamma ska komma in på Skype senare, hon med! :)
Jag är lite torn idag med, tänk om man vaknat upp hemma i Sverige, i sin säng! Och bara ha en ny vanlig dag som väntar.. Hade jag njutit? Varit uttråkad? Hm. Antagligen en mix, precis som här! Det finns så mycket jag vill ha, mycket jag vill göra, mycket jag vill känna.. Ibland är allt inte riktigt på plats! Det kommer väl... Jag känner just nu att jag borde skriva ner mina tankar, för att få allting ur mig. Kanske borde införskaffa en dagbok av något slag?


Som ni förhoppningsvis kan se på bilderna, så är mitt rum en mess, så funderar på att ta tag i det, nu när jag ändå bara sitter här! Städa ut massa saker, slänga grejer & rensa ut bland kläderna. Inte fel det, inte! Blir alltid massa saker som åker även ifall jag inte äger alltför mycket! Men skönt är det ibland! Kan ta lite efter foton sen, för att visa hur mitt rum ser ut... i lite bättre skick!
Samtidigt ska jag försöka införskaffa lite nya låtar, förslag?
I run from hate
I run from prejudice
I run from pessimists
But I run too late

I run my life
Or is it running me?
Run from my past
I run too fast
Or too slow it seems
S

Mama said 'home is where your heart is'...

Sitter här med förlängningspapperna bredvid mig. Tänk så gör jag fel beslut i att stanna?! Det finns självklart mycket som talar för mig att stanna här, åtminstone ett antal grejer, men tanken av att vara hemma där jag känner mig som hemma, det lockar. Att alltid ha någon att umgås med, som faktiskt känner den rätta mig. För även ifall man umgås med människor här, så är det inte samma sak som hemma. Jag saknar närheten. Och min familj! Kommer jag ens kunna åka hem i sommar för att få träffa alla? Just nu känns det inte ljust på den fronten... Biljetterna är dyra, tiden finns knappt till. Sen den 7 augusti börjar jag skolan, vilket innebär att jag inte kommer kunna åka hem, i alla fall inte längre än 5 dagar, vilket känns väldigt bortkastat i och med att jag vill upp till Amerikanska Ambassaden för att förnya mitt visum. Åh, Sverige! Just nu saknar jag dig!
I vilket fall som helst, mina visumpapper måste fyllas i snart. Vi skulle göra det här hemma idag, får se hur det blir med det. De är så upptagna med massa andra grejer, däribland flytt. Det ser mer och mer ut som att vi kommer att flytta i slutet av sommaren. Ännu en sak som talar mot att åka hem... Äh, nu får jag tänka på annat!
Igår skulle jag ut i city, var tanken.. Men natten till igår kunde jag inte sova. Sov totalt inte mer än 3 timmar, vilket gjorde mig illlamående och irriterad stora delar av dagen. Jag jobbade igår morse också, så jag kunde inte få några timmar där heller. Men, efter jobbet hämtade jag upp Adriana och åkte hem till mig för att göra mig iordning. Jag åkte in till New York med henne, och begav mig till Personlig Tränar skolan! Hade ett möte där med en som jobbar där. Hon var supertrevlig! Och där kommer jag in, efter att promenerat ner downtown i VARMT väder (som dock kom helt plötsligt!), och är definitionen av svettig. Härligt Sarah! Haha, jag måste snart kolla upp min kropp och dess värden. Min kropp överhettas hela tiden. Inte bekvämt alls, tro det eller ej hahaha! Men väl där, så gick vi runt lite i lokalen. Väldigt liten skola, men de verkar vara kunniga! Och fick se klassrummet, och litteraturen och sådär. Så det känns bra! Fast jag hade ju gärna börjat nu och inte om 3 månader, men den som väntar på något gott, right?
Efter besöket på skolan gick vi runt i city lite.. Shoppade en superfin vit kavaj från French Connection som jag kan visa någon gång när jag har den på mig! OCH JAG KÖPTE BOOORAT! Så nu äger jag den! Jag är lycklig, väldigt lycklig! Ska se om någon vill se den med mig ikväll! Men efter ett antal timmar därinne, kunde jag inte fungera längre, så tog tunnelbanan upp från SoHo till Times Square och begav mig till Grand Central för att åka hem till Greenwich igen! Var så galet hungrig, så fick åka till dinert med Josefin & Esse var dock den enda som åt vilket inte var det trevligaste, men gott var det allt!
Det var väl det! Idag blir det träning & sen vet jag inte mer! Kan ni inte höra av er hemifrån? Hör inte av speciellt många eller speciellt ofta!
Ha en fin dag!
S

Freeeedag!

Godmorgon!
Idag ska jag prata med Tessi! Gud, vad länge sedan det var! Hoppas nu att det blir av, har varit lite problem med det förut.. Hon brukar alltid vara hemma (jag kan bara ringa hemtelefoner, vilket hon inte har i lägenheten!) när jag inte är det. Men idag så, idag så!
Ja, innan det blir det bara att göra iordning mina småtjejer till skolan. Alla har lämnat huset. Så, allt hänger på mig. Haha!
Bortsett från det händer nog inte alltför mycket idag, skulle jag kunna tänka mig.. Lite trist! Boxning står på schemat, fast min högra handled är inte så funktionell idag (eller igår!) så får se hur bra det går.. Annars ja, lite jobb till typ 18, sen får jag se vad som sker. Har en känsla av att denna helg inte kommer bli riktigt toppen. Får väl se!
Nu ska jag börja jobba.. Vilket innebär - väcka tjejerna, alla äter frukost, klä på min yngsta, borsta hennes hår medan hon borstar sina tänder, sen hopp in i bilen, lämnar de på skolan, sen är jag off! Ohhej!
S

Ja, men 67 veckor till sisådär!

Goderafton!
Hade ni en härlig valborg därhemma?! Min var lugn, så lugn så! Åkte först och åt den supergoda salladen, där jag fick träffa Josefins australienska vän, som till min förvåning tyckte jag var lik Hanna Montana! Hm, det där tog jag dock inte som en komplimang, hahaha. Något liknande har jag aldrig hört! Efter middagen åkte jag & Adriana runt i hennes bil i ett par timmar. Vi åkte till tre olika orter i New York State. Bara sådär! Det låter nog otroligt tråkigt, men gud vad kul jag har med henne när vi gör ingenting!
Lördagen blev upp tidigt för att åka och boxas & springa! Jag tror inte att jag någonsin blivit så genomsur. Man kunde vrida ur svett ur mitt linne. Otroligt givande information, inte sant?! Sedan åkte jag hemåt, duschade och hämtade sedan upp Josefin för att åka till mysiga stranden! Första dagen man behövde sina beach pass, vilket innebär att det endast är folk från Greenwich där! Både bra och dåligt, anser jag. Man kan ju tycka det är lite synd att ens vänner som inte har ett beach pass eller bor här kan hänga med till stranden. Men, å andra sidan är det skönt att det är folk härifrån.. Efter stranden åkte jag inåt mot city, ensam! Haha. Skulle möta upp Adriana, men det blev det inte. För då var hon redan på en Navy boat! Så jag mötte upp Rebecca och hennes vän Cecilia! Vi käka lite dyr mat på TGIF, sedan blev det bara att gå omkring. Mitt i allt så var Times Square avspärrat! Pga en van som stod och gav ett bombhot. Helt otroligt. 4 blocks var avspärrat! Så det var väl den stora händelsen här denna helgen!
NEJNEJ, det är det inte! Idag berättade jag för mina värdföräldrar med klartecken att jag tänker förlänga.. Jag ska vara kvar här i ett år extra! Ett helt år extra! Låter otroligt. Finns dock ingen garanti att jag stannar exakt hela året, men ska allt göra så gott jag kan! Det är svårt att förklara, för det finns många dagar då jag känner "vad gör jag här egentligen!?" vilket gör det svårt för mig att förstå varför jag vill stanna här. MEN, familjen är enormt bra! Jag kan inte ha önskat om bättre.. Jag har så många fördelar att vara här! Men en dag kommer jag hem. En dag!

Mama said home is where your heart is



S

RSS 2.0