Tidig söndagsmorgon..

Hej! =)
Vaknade nyss. Klockan är inte ens halv åtta på en söndagsmorgon, och jag är uppe! Vaknade redan för en timme sedan, av att min familj åkte iväg på swim meet! Sen ställde jag klockan på 7.15! Har dock inte frågat ifall det är okej om jag går imorgon, men tänkte att jag ändå vänjer mig! Ska försöka att inte stretcha ut sömnen som jag brukar göra på helgerna, längre. Det är ju bättre att ha bättre rutiner! Och speciellt ifall jag inte går ut här, då finns det inte mycket anledning att sitta uppe till 1, 2 eller 3 på natten!
Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Tänkte iallafall börja dagen med gymmet, som vanligt. Har inte varit på mitt vanliga gym på 5 dagar nu! Tid att åka dit igen, haha. Ska nog bara stå på Cardiomaskinerna ifall jag ska klara av passet imorgon på boxningen =) På ett sätt känns det rätt trist att åka till gymmet för det, men ibland måste ju mina otroliga muskler vila ;) Haha, om det ändå vore så! Men lite mer definierad har man allt blivit på sistone, så det känns skönt!
Nej, men vad sägs om lite frukost, sen byta om & bege sig!?


S

Here it's coming again -

Ah! Nu kommer känslan av ensamhet, igen. Jag är så trött på den! Till och från hela tiden. Jag vet vad som saknas, men i nuläget stannar det vid en dröm.
Kanske kan jag somna nu? Please?

Lördagen

Godkväll!
... för mig åtminstone!
Jag kom hem runt 18, från att varit ensam på ett mall här i närheten. Helt okej! Ville inte spendera pengar, så gick bara runt & kollade lite. Blev bara en timmes tid, eller så! Åkte sedan och köpte med mig popcorn hem, och funderade ifall jag skulle köpa med någon middag också, men avstod. När jag kom hem, gick jag upp & la mig och började kolla på Desperate Housewives, när L kom upp 15 min senare, och frågade om jag ville ha middag! Pizza.. Visade sig vara den extremt goda pizzan, med sallad på. Låter inte så gott, möjligtvis, men den är annorlunda & god! Så det blev två slicar av den, och lite Uno, innan jag gick upp till mitt rum igen! Klockan är inte ens nio, och jag är trött. Borde bero på att jag gick upp tidigt idag. Men - jag fick ju sova ett par timmar extra sen. Så, jag vet inte, jag är nog bara utmattad!
Imorgon får jag se vad det blir! Antingen New York, eller åka till Ikea, inget lockar just nu! Men det lär nog ändras tills imorgon =)
Nu ska jag snart sova gott! Först ska jag Skypea med Emma, om hon inte glömt, hahaha!
Glömde fråga om måndagsmorgon, ifall jag kan gå på boxningen. Men det hoppas jag på!
Godnatt,
S

Nu ger jag mig ut!

Hallå!
Har varit igång till & från sen 6 imorse. Körde mina två äldsta till swim meet, sen hem & kollade lite Desperate Housewives, och sov en stund. Upp vid 10.30 för boxning! Ny instruktör, för min del, och han var okej! Efter det sprang jag 5 km, så nu är jag hemma, nyduschad & redo att hitta på något! Haha, blir ensamt dock. De få jag känner här är antingen i NYC, eller jobbar. Men jag ska nog kunna hitta på nåt =)
Skulle egentligen in & träffa Tess ju, men vill att snön ska lägga sig lite! Så det blir nog imorgon! Tänkte gå ner & erbjuda mig att köra mina tjejer imorgon igen, för jag har kommit på en idé för mig på måndag morgon - Bootcamp boxning kl 5.45!! Värt att prova på!
Vi hörs sen!

Haha jag just nu! Borstar tänderna & sitter vid datorn. Kan inte bara gör en sak på samma gång!





Två "nya" favoriter! Älskar mina ringar. De känns lagom!



Nej, klockan är över halv fyra här.. borde ta & åka iväg! Ha en otroligt rolig lördagskväll, speciellt ni som ska till Slagt! Åh, vad jag saknar det!
S

Snow day!

Inte trodde jag att en dag som denna kunde sluta så bra!
Mina tjejer hade snow day idag, alltså hemma från skolan.. usch! Jag verkligen hatar att sitta hemma en hel dag, vilket jag gjorde idag. När det blev eftermiddag blev det lite väl drygt. Men när kvällen kom, bestämde sig B att vi skulle ha japansk mat, åh - sushi! Och han köpte alla möjliga sorter, så underbart gott! Och vi hyrde film från Itunes, vilket blev "Couples Retreat" - har ni inte sett den; SE DEN! Den var riktigt rolig =) Så, jag har haft en bra kväll! Imorgon väntar en tidig morgon... igen! 06.15 ska jag väcka mina tjejer, och då köra dem till New Canaan, för ett swim meet. Sedan hem igen! Fast jag tror nog att när jag väl är ute, så bör jag nog åka till gymmet! Eller vänta till noon, då jag kan boxas?! Känner för att röra på mig imorgon!
Min plan var egentligen att åka in till the City imorgon, för att träffa Tess, men jag vågar inte åka in med tåget ifall vädret är så här. Ifall att tågen inte går hem som de ska! Så får nog bli på söndag... om inte vädret blir bättre. Då åker jag absolut in imorgon!!


Det känns så otroligt skönt att vara lite glad igen! Har inte mått så bra denna veckan, men ikväll mår jag bra igen!

Och nu väntas det avsnitt av både Gossip Girl & Desperate Housewives som jag laddade ner idag! Mums.
Godnatt!
S

Herre min skapare!

AAAAHH! Jag vill bara skrika. Började igår kväll, fortsätter, och spås fortsätta framtill lördag/söndag. Den här snön måste sluta, jag klarar inte det! Det är snart mars, hur kommer det sig att det fortfarande kommer ner 30 cm på en natt? Tjejerna har snow day, så jag har varit hemma hela dagen. Och kommer få sitta hemma resten av hela dagen, den med. AH! Jag vill bara härifrån. NU! Inte sitta här hemma. Min värdpappa tog nyss ungarna ner till lite pulkaåkning. Tur att jag slapp det iallafall, behövde lite break. Visst, då hade jag kommit utanför huset. Men snö är verkligen inte min grej! Nog om det...
... till inget annat nytt! Härligt, va? Åh, jag behöver något nytt snart. Klarar inte av allt detta vanliga. Eller så kanske jag behöver en omstart, ladda upp energin & tänka positivt igen. Jag brukar vara så bra på det, men just nu känns inget kul längre. Känner mig otroligt ensam! Även ifall jag har folk runt omkring mig, och jag vill inte ha det så. Jag trivs inte då!
Ska titta till tvätten nu! Skriver nog mer ikväll, när jag ändå bara sitter inne hahaha!
S

Rain keeps falling on my head

Good morning sunshines!
Här är det inte mycket sunshine, bara massvis med regn. Blir galen! Vill ha vår nu! Fast det är bättre med regn än snö i allafall, för annars hade jag inte kunnat ta mig någonstans idag. Ska väl inte säga för mycket, snön kommer säkert när som helst! Jag hoppas bara att jag hinner till min boxning kl 12 innan det sätter igång! Annars blir det en lång & tråkig dag här hemma.
Pratade med B innan, om att jag behöver träffa fler vänner här. Helt ärligt, så visst - det är alltid kul med nya människor, men jag tänker inte leta vänner bara för att ha vänner. En vän för mig är någon jag känner att jag har en connection med, att vi har saker gemensamt & någon jag kan slappna av med. Inte en påflygen vän! Det blir ingen vänskap. Men, får se hur det blir med det, haha! Det är ju nästan ett halvår kvar här, så får förhoppningsvis lite fler vänner här!
Nu ska jag sätta igång med att äta frukost, sen slappa lite innan jag behöver åka =) Tänkte åka lite tidigare, för lite kaffe, sen att vara i tid ifall vädret blir sämre! Vi hörs senare!
S

Sleep tonight?

Jag hoppas verkligen att jag får mer sömn inatt, det behöver jag verkligen! Var nyss på Target, för att köpa bl.a. hårinpackning, rakhyvel & havregryn.. Kom hem med; 2 sportbh (väldigt behövliga!), tuggummi, duschkräm och det jag skulle handla. Blev värt lite mer än jag vill spendera just nu, men det var nödvändiga grejer! Så nu har jag ätit ett äpple, och sipprar på lite Caffeine Free Diet Pepsi - otroligt långt namn för en läsk?
Imorgon ska jag köra vår stooooora Audi Q7!!

Denna, fast i svart. Jag är helt förälskad i den bilen.. Man känner sig som King in the Castle i den, hahaha.

För min bil ska in på service. Ungefär 100 mil sent, men det gör kanske inget? Haha. Förhoppningsvis tillåter vädret att jag kör den till boxningen! Känner för att gå hårt imorgon igen! Känslan efter är ju underbar!
Det sägs att det ska bli snoooooow imorgonkväll/fredag. Ah, jag är så trött på det! Vill ha vår nu, gärna sommar för den delen!
Nu säger jag godnatt!
S

Lussebullar

Goddagens!
Jag kom hem från träningen, duschade & satt igång en maskin tvätt. Satt här precis med min lunch som bestod av gröt med vaniljyoghurt tillsammans med ett tortilla bröd med rostbiff i! MUMS.
Nu ska jag faktiskt ta och börja med lussebak! Haha, i februari - jag vet! Men, min 9 åring blev helt besatt i lussebullar när vi gjorde dem i julas.. Så min kära mamma fick skicka över lite saffran, då det är ungefär 5 ggr så dyrt här, så har hon tjatat sedan dess. Och jag har liiiite tid över idag, samtidigt som tjejerna inte har någon aktivitet förrän kl 18.30 ikväll, så idag passar perfekt! =) Ska bara se till så att jag inte äter någon, lite onödigt nu när jag är så duktig med allt annat, träning & mat! Och sen är det ju februari? Jag väntar till jul ;)
Så här såg det ut sist vi bakade! Det var när min kära syster var här! Åh, kolla på min 6 årings leende! Får det inte er att le?


Tillbaka till tvätt, bak & verkliga livet!
S

Ingen toppendag, inte!

Åh, idag har inte varit en bra dag.. till och från, självklart, men överlag. Började med att jag skulle åka & boxas, med medvetenheten om att den vanlige tränaren nog inte skulle vara där, eftersom han inte var där igår. Blev mindre glatt överraskad av att det var den enda tränaren jag verkligen inte tycker om att ha som instruktör. Det är för lätt träning & han motiverar inte en alls. Men, jag tog mig igenom timmen (minus 5 min!) utan ett leende. Inte kul direkt! Därefter tog jag dock igen det med löpning i 45 min. Haha, tillslut var jag helt ensam på gymmet, förutom personalen. Jag gillar hur litet & personligt gymmet är. Underbara gym!
Sen blev det bara hemåt, men blev inte så bara det, inte. Fick pratat med Emma! =) Skapade iförsig lite längtan efter allt därhemma, men jag försökte tänka på annat. Vilket höll tills dess att det blev lite strul på kvällen... Hade suttit & väntat på "The Y" i en timme, då A plötsligt ser att hon inte har någon baddräkt att simma i. Dels mitt fel, dels hennes. Så, vi får åka hem! Irriterande när S för en gångs skull kommer tidigt (inte menat på något irriterat sätt mot henne, haha) - så har det blivit strul! Så hem om lite snabbt, sen åkte vi 20 min senare, iväg till balett för A. Då blev det som vanligt träning för mig.. 40 min bara! Bättre än inget! Sen hem & duscha, för att sedan bli upphämtad av Josefin för en sallad på mitt favorit diner. Mums.
Idag fick jag ännu en dag utav känsla att jag inte riktigt hör hemma här! Det är inte hemlängtan, utan en förvirrad känsla. Vill så gärna att den försvinner!

Sitter här och lyssnar på lite musik. Händer faktiskt inte så ofta när jag är hemma! Blir mest i bilen. Så just nu är det "With or Without You" med U2! Pga att biblioteket inte har alltför nya cd skivor, så blir det mycket äldre & mysig musik!
Nej, får snart ta & försöka få lite sömn. Fick inte så mycket inatt, så hoppas det blir desto mer inatt.
Jag saknar er!
S

God morgon, god morgon.

Hade ingen bra natt. Efter att ha sett slutet av filmen, så blev jag bara mer deprimerad. Kändes inte alls bra! Åh, jag tycker inte om när man kan relatera till filmer. Jag mår inget bra av det! Själva filmen i sig var jättebra, men ja... sen låg jag uppe ett par timmar. Så, det blev inte så värst mycket sömn inatt. Får klara mig med de timmar jag fick!

Maj-månad tjejer! Jag åker gääärna till Miami, jag vet dock inte när jag ska kunna boka?! Kommer inte ha några som helst pengar över förrän i slutet av april/början av maj?! Åh! Att pengar alltid ska vara ett problem! Men en au pair lön, är vad det är - en au pair lön! Så, jag får nog lämna det öppet?!
Och Rebecca - du får gärna komma över! Jag ska bara få det bekräftat! =) Alltid kul med besök!
Det är mycket besök som väntar nu!
Februari - tydligen kommer Tess över, jätte kul! Redan denna helgen!
April - Matilda & Emilia
Maj - kanske Rebecca då!
Juni - föräldrarna, om de får dina fingrar ur gumpen
Juli - Mathilda, Britta & Emma. Vi får se till att fixa all planering snart, då! Har en liten plan..
Augusti - Ja, då är mitt år slut! Men förhoppningsvis har Emma stannat tills dess


Och nu väntar jag på att Tessi ska bestämma sig! Vill så gärna att du kommer över, min fina!
Nu måste jag fixa det sista, sen börjar jag igen!
Ha en fin dag!
S


Ensamhet & nyheter

Nu fick jag en släng av ensamhet, igen... är så trött på den känslan! Här finns egentligen inte mycket kvar för mig. Träffar några tjejer lite då & då, vardagarna ser likadana ut. Det är inte så jag vill ha det! Jag vill umgås med folk som känner mig, ha kul som jag brukade ha det! Skratta, för att jag innerligen tycker att det jag gör just nu är kul.. men just nu känns det långt borta. Ska nog gräva ner mig ett tag!
En bra sak fick jag reda på idag! Min äldsta ska hänga med familjen till California i maj, så jag kommer vara ensam hemma! Min värdmamma har inte bekräftat det, men hörde med A idag, och hon sa att hon skulle med! Så då blir det en ledig vecka (eller 5 dagar!) i maj också! Underbart skönt. Just nu behöver jag en massa grejer att se framemot, för att orka den tråkiga vardagen. Något positivt med det är att jag hinner träna så pass mycket som jag vill göra. Dock är det ungefär allt jag gör, som är värt att nämnas! Ah, hur jag än vrider på det just nu, så blir det ändå deppigt =(
Om jag skulle få göra en sak nu, så vore det att vara hemma i Sverige, på en lördagskväll, då Slagt väntar!

Äh, lika bra att stänga ner & lägga mig till "Million Dollar Baby".
Godnatt,

S

Snabbvisit Snabbvisit!

Hej igen! Är hemma om lite snabbt, mest för att hämta min bil. Passar dock på att byta linne, haha! Boxningen idag blev boot camp igen, med fredagstränaren. Egentligen skulle det vara han som har "lagom passen" men han såg man inte skymten av. Jag börjar dock gilla boot camp boxing!



Härligt svettig & glad efter boxningen!


Vi hörs snart!
S

Dessa tidiga mornar...

De håller på att göra mig galen! När jag jobbar ringer min klocka 6.15 (!!), och jag håller på att bli galen på det. Jag vänjer mig inte.. Det har gått ett halvår, och jag blir fortfarande lika frustrerad när jag ska upp!

Godmorgon!
Jag sitter här med lite break på morgonkvisten, haha. Väcker min äldsta 6.40, sen gör allas luncher och så, sen har jag paus till 7.30 då mina yngsta ska upp! Så har lite tid att koppla av hjärnan igen. Den fungerar inte som den ska så här tidigt på dagen! Jag behöver mitt kaffe från bensinstationen, med min käre vän som alltid säger "Good morning dear, how are you?" - han är så otroligt trevlig, faktiskt! Man blir glad bara av att höra allt roligt & positivt han har att säga. Och han brygger nytt kaffe till mig ibland =)
Ska iväg och boxas när jag kommer hem sen, så måste göra mig iordning för det nu! Vi hörs sen!


S

Kändisbomb!

Var precis på "Valentine's Day" och jag får väl säga att det var en bra film, ingen biofilm, som jag trodde dock! Men absolut värd att se. Trodde jag skulle sitta här hemma nu, en aning deprimerad, som efter "Dear John", men icke! Tror faktiskt inte kärleksfilmer är bra för mig just nu. Även ifall jag inte sitter här som en deprimerad lonely girl, så känner jag att det gör inte mycket gott i mitt liv. Kanske ska ta mig en paus från det där, och fortsätta med "Million Dollar Baby" ? Det tror jag! Godnatt med er,
S

Söndagskväll

Nu sitter jag här, och bara tar det lugnt! Känner att mitt huvud håller på att smälla, haha. Ska iallafall gå & se "Valentine's Day" om en timme eller så. Får se hur bra den är! Tror inte direkt att det är en "biofilm" egentligen, men jag vill se den, och har redan fått gå och vänta en vecka för länge. Den innehåller ju en hel del bra skådespelare, så den borde ju vara bra! Återstår att se =)
Tänkte poppa popcorn här hemma & ta med mig läsk. Känns lite strange att poppa när hela familjen är hemma, och lägga i det i en påse, men jag känner inte för att spendera mer pengar just nu... har gått åt så mycket pengar till mat denna veckan då jag varit ensam! Så nej, det blir mina kettle corn popcorn till bion, tillsammans med Fresca. Saker ni inte hört talas om, va? Gott är det iallafall!
Efter bion blir det bara att ta det lugnt här hemma, somna tidigt hoppas jag på!
S

Sunday, bloody sunday

Godmorgon! Ställde klockan på 8.45 idag, så det blir lite lättare att komma upp imorgon! Haha. Så nu har jag redan ätit frukost, och ska tömma diskmaskinen, för att sedan bytta om till träningskläder & ta mig till gymmet. Efter mitt egna peppande boxningsinlägg, så vill jag boxas idag.. men det är ingen bra instruktör idag! Så, det blir löpning & crosstrainer för mig idag! Lite styrka också, förmodligen. Sen väntas - städning! Får se hur ingående jag faktiskt gör städningen... Har en tendens att skjuta upp det. Och familjen märker nästan aldrig ändå ifall det är städat eller ej, haha. Så, den biten får jag motivera mig själv till att göra.
Uppdaterar senare, där jag även tänka lägga in mina nyaste bilder, inte för att de är så många, men lite New York City bilder, och ja - det är nog allt, haha!
Ha en fin dag =) För nu ska jag tömma diskmaskinen!
S



L.A. Boxing & lite utav min framtid

Jag tror jag har hittat min favoritsysselsättning... som jag pratat så mycket om - boxningen! Jag är frälst.. Det är nog det bästa jag kommit att betala för att göra! Ofta & gärna. Det kvittar nästan hur trött jag är, så är jag alltid sugen på att boxas. En del tycker det är mycket att betala $62 för i månaden, men jag tycker det är värt varenda dollar! Jag har en tendens att inte känna av träning speciellt mycket, men boxningen får min kropp att anstränga sig på ett sätt den tidigare inte utsatts för. Jag tror att jag är kär!
Min passion! Boxningen känner jag är en stor del till att jag tycker om min vardag här i USA. Men sen, då? När jag kommer hem? Jag måste hitta mig något liknande detta! Jag tror inte jag kan hitta LA Boxing därhemma, direkt. Men handskarna åker med hem, och om inget annat får jag väl inreda mina föräldrars rum eller något till en boxningslokal att träna i ;) Åh! Och nu har jag satt på "Million Dollar Baby" som jag faktiskt aldrig sett förut! Får väl se om den är bra!

Ikväll låg jag även och tänkte för mig själv att jag borde göra en lista på olika saker jag vill ha gjort innan jag börjar plugga. Tänkte först att jag skulle börja plugga till hösten, men tror inte att jag kommer det, faktiskt. Jag vill ha mer gjort i mitt liv innan jag binder mig till plugg. Jag vet ju inte ens säkert vad jag vill studera, och var jag vill studera. Det ultimata för mig hade varit hälsa & ekonomi i Lund, men den kombinationen finns ju inte där, så mina alternativ just nu är att välja däremellan - antingen hälsa eller ekonomi. Men jag vill inte välja! Jag vill ha det så som jag vill ha det, utan några komprimisser. Så, jag tror att jag får vänta lite. Men vad kan jag hitta på nästa år? För att vara kvar här som au pair känns just nu inte särskilt lockande. Jag vill testa något nytt! Tänker mig att arbeta utomlands, eller liknande. För jag måste ju försörja mig på något sätt. Tråkigt det där med pengar, egentligen. Tar bort en del av nöjet utav äventyr. Men ett halvår av hårt arbete för ett halvår av resor & upptäckelser kan jag ju acceptera, haha =) Jag måste bara bestämma mig för vad jag ska hitta på! Dessa saker vet jag redan nu att jag vill ha gjort innan jag sitter där med hus & barn:
- Personlig Tränare utbildning
- Upplevt Tahiti
- Säsongsjobb på något vis
- Firat min 21års dag i Las Vegas
- och självklart avsluta med en utbildning!

Jag vill & bör dock hitta fler upplevelser, men det kommer väl med tiden. Jag vill inte gå miste om något, det tillhör nog en av mina rädslor. Så, den listan ska nog kunna utökas!
Alla tankar gör mig trött. Så nu ska jag återgå till filmen, för att sedan drömma mig bort!
S

Last night alone...

AH! Min sista kväll här hemma ensam nu! Vill vara ensam längre, haha. Det har varit så otroligt skönt! Skönare än jag kunde tänka mig att det skulle vara. Jag har kunnat göra precis vad jag känt för, inte behövt tänka på något annat eller någon annan. Ibland behövs det! Visst innerligt älskar jag min tjejer, men ibland känns det bra att vara ensam!
Dagen idag har varit som många andra dagar här.. lugn start, sen lite shopping (för min del blev det enda shoppandet bensin, haha!), lite sushi & sen hem till mig igen.. Väl där lagade jag, Caroline & Josefin en otroligt god middag, som jag lagat ett par andra gånger: potatis, morötter, lök & svamp i ugn, och kyckling till det. Väldigt vanlig rätt egentligen, om det inte vore för den otroligt goda creme fraiche såsen från Stop n Shop! Ah, vad god den är!
Nu sitter jag här och njuter av "tystnaden". Egentligen är det inte speciellt tyst här, har tvn på med Austin Powers och diskmaskinen igång, men förutom det - tystnad! Ska nog poppa mig lite popcorn och ha hummus till det, och bara ligga här!
S

Sweet tea

Goddagens =)
Sitter här med mitt goda hemmalagade chai te, denna gången sötad med sweet and low. Har inte haft det hemma innan, så kunde inte stoppa i det. Men, guud vad gott det är nu!
Inte för att tala om hur stor koppen är, nästan som hela mitt huvud =) Och söt julkopp, haha! Och mitt nyvakna face är inte något roligt det, inte... men inget att göra åt!
Igår var det Tessis födesedag, och jag var inte där! Jag hoppas att du firade gott (om du ens läser detta, haha!)?
För mig blev det som vanligt, träning... sen umgicks jag med Linn, vilket innebar en supergod favorit sallad på Diner't här vid mitt gym. Åh, så gott det är! Och jag var mätt ett bra tag - på en sallad! Hade ni sett den, så hade ni dock förstått. ÅH!
Sen hem till Josefin litet tag, för att sedan åka & hämta upp Caroline som nu är här.. Hon ligger och sover fortfarande. Jag som trodde jag sov länge idag, när jag vaknade lite innan 11, som klockan är nu! Haha.

Vad som händer idag har jag ingen aning om.. Ska iallafall umgås med Caroline! Och antagligen Josefin & Linn.. Ska bli trevligt!!
Imorgon väntas tråkigare saker.. Städning utav hus, rum & bil! Familjen kommer hem imorgon igen, så tänkte göra det lite fint här hemma =) Har inte stökat upp mycket alls, men skadar ju inte att göra de lite glada!
Ha en trevlig dag!

S

Utmattad!

Åh, herregud, så trött jag är! Mer utmattad än trött egentligen.. Min kropp hänger inte riktigt med! Boot camp boxningen tar all energi ur mig, så nu laddar jag upp med lite mat! Åh, vad jag längtar till att äta det, det är helt otroligt... Kyckling, broccoli & svamp med tortillabröd! Det är gott det =) Skriver mer senare ikväll!
Och Rebecca, det var förlängningssladden det var lite fel på ;) Jag har förstått det dära med väggen ;)
S

I'm laaame

Haha, trodde mig kunna fota mina nya kläder, men icke! Batteriet i min kamera är total dött, så får ladda det under natten! Åkte iväg en omgång till, hittade 3 linnen, och en jättesöt klänning!! Perfekt till Mexiko =) Tänkte att jag kanske kunde hitta den på hemsidan, men inte det heller!
Fick ikväll en påminnelse om att Caroline, som jag träffade på Kastrup när jag åkte hit, kommer hit imorgonkväll =) Ska bli så kul, har inte träffat henne sen i augusti, när vi båda kom hit! Och ändå är vi bara en timme ifrån varandra..
Nu sitter jag här i min ensamhet, igen... Hade Josefin (fick tillrättelse på hur hon stavade sitt namn ikväll, haha!) här ett tag efter att vi shoppat, men hon blev trött & åkte hem, haha! Jag ska nog snart försöka mig på att sova.. Har en boot camp boxningsklass att se fram emot imorgon! Även ifall jag blir galen av hur jobbigt & ansträngande det är, så älskar jag att kämpa, svettas & göra något otroligt bra för mig själv!
Godnatt,
S

Träningskläder!

Efter att varit hemma en stund efter träningen bestämde jag mig för att åka ut & shoppa lite nya träningskläder! Jag har inte haft tillräckligt innan, så det känns skönt att ha hittat lite nytt!! Jag tänkte visa senare, för nu ska jag iväg tillsammans med Josefine, för sista delen av träningsklädesshoppingen - linnen!
S

Good morning, Sarah

Haha, nu är det godmorgon för mig! Har hunnit äta frukost & ringa mitt förra, älskade jobb!! Vill ju så gärna ha det kvar när jag kommer tillbaka, men det blir chefsbyten osv, så chansen minskar för var månad, skulle jag tro. Min chef lät iallafall positiv =) Vore så skönt ifall jag kunde komma tillbaka! Vare sig det är för extrajobb, eller mer! På chefen lät det som att om jag inte ska studera (därav min gamla "position", haha), så finns där ju andra sorts jobb.. Jag hoppas på det bästa!
Nu väntar träning! Löpning tror jag att det blir! Kan ju aldrig hålla vad jag bestämmer mig för ändå, så lär ju se vad jag vill göra när jag väl kommer till gymmet! Efteråt tänkte jag försöka ta mig till Stamford, en stad här bredvid, och handla lite nödvändigheter & lite kul! Tillbaka er tid på kvällen! Vi hörs sen =)
Vad tycker ni om min bild som visas när ni kommer in, förresten?







S



Good morning, sweethearts

Nu ska jag alldeles strax gå och lägga mig! Fick se mina föräldrar på Skype nyss.. Det är så märkligt det här med tidsskillnaden! Jag har inte gått och lagt mig än, medan mina föräldrar sitter med sitt morgon-te/kaffe.
Nej, jag får ta och stänga av datorn, och lägga mig och läsa min hälsobok!
Good night for me, good morning for you!
S

Victoria's Secret!

Förut var jag inte speciellt intresserad av Victoria's Secret, men sen i julas har mitt intresse ökat. Innan dess hade jag endast inhandlat 3 bikinisar, men det var allt. I vintras fick jag handla för $200 på deras bekostnad, pga några mindre inköp i november månad. Jag hade tur som lyckades få de rätta "Angels cards", och för det köpte jag en underbart mysig pyjamas (som somliga påstår att jag ser ut som en julkula i, haha), 2 bh:ar, 3 par trosor... och hm, jag tror det var allt! Men för att få det gratis, så klagar inte jag! =) Detta gjorde att jag fick upp mitt intresse för affären, och det är för mig ett självklart val att leta mina nya bikinisar där inför Mexiko!! Här är några förslag:
Samma överdel, men vit underdel.. Borde vara fint när man varit några dagar på stranden!



I'm in looove with the back! Tycker den är speciell, åtminstone baktill. Framdelen är nog inget märkvärdigt!
Svart eller rosa?

Jag behöver nog kolla runt lite mer, då detta var allt jag kunde hitta på deras hemsida.. Den här har jag redan, tillsammans med tre andra, som jag inte kunde hitta på hemsidan:


Nu saknar bara kroppen, hahaha! Får väl se hur det blir med det.. Jag ska ligga i hårdträning inför Mexiko! Måste bli fastare tills dess.. Vill bara ha tillbaka min gamla kropp! Inte post-studenttid! Den kroppen klarar jag inte av mycket längre.. The Beach body väntas!

Six months..

Kom på innan idag att jag nu varit här i USA i sex månader. Då jag varit i USA tidigare, på ett High School Year, så visste jag att det här landet är något för mig! Och det är det verkligen.. Jag trivs här. Vare sig jag är ensam, eller omringad av människor jag tycker om, så uppskattar jag det. Jag kan inte riktigt sätta ord på vad det är som gör USA unikt för mig, men jag trivs. Och det är det jag tycker är viktigast! Mitt drömscenario vore ifall jag kunde ha familj & vänner här... Då hade det varit ultimat! Här är bilder som kan sammanfatta min tid här so far;
Inte fullt underhållande 3 dagars förberedande kurs, men dock trevliga människor!
Mina tjejers första dag i fjärde & första klass, tillsammans med den förra au pairen.
Jag var i Hingham (där jag spenderade mitt High School Year!) i höstas, hoppas innerligen att jag kommer dit igen!



Jag träffade otroligt fina vänner! Vänner jag vet kommer finnas där när jag kommer hem, då de redan åkt härifrån



Har spenderat underbart många dagar med mina tjejer! Av någon anledning är aldrig min äldsta med när kameran åker fram..



Halloween var lite mer inspirerande än hemma i Sverige! Fanns alla möjliga kostymer, och alla möjliga ställen att fira det på! Inte det bästa slutet, men den började otroligt roligt!!



I november besökte jag Yale! Underbar Yale! Och efteråt kollade vi en football match, Yale vs. Brown



Min syster var på besök =) Här i New York efter att ha shoppat på Victoria's Secret!



Det blev vinter & massa snö.. som fortfarande hållt i sig!



Jag har ätit mycket, hahaha! Här tillsammans med Emma, på Cosi. Första gången hon & Eliinor åt Smores. Gott, dock godare på sommaren, utomhus över en bonfire.



Fina vänner på middag hemma hos mig, kvällen innan jag begav mig hem över jul & nyår!



Jag har sagt hejdå till ett antal vänner. Här var det Matildas tur att åka hem! =(



Jag har sett mycket bio! "New Moon", "The Blind Side" & "Avatar" är bara några.. Inte alltid man får se såhär utsmyckrade ut!!



Mycket sushi har det blivit!! Jag & Emma fann ett litet mysigt ställe bredvid vårt hotell vi hyrde en helg.. Spelade Dr Bombay & serverade god sushi!



Det ser alltid ut som jag haft det roligt när jag festat här i New York, men det har alltid blivit tråkigt/fel på något sätt.. festande hemma är min typ av festande!



Jag har haft några bra 6 månader här, utan tvekan! Men nu började jag nyss en nystart, känns det som. Vi får hoppas det blir bra det med, då jag har en hel del saker att se fram emot:
- Mexiko, Cancun, i april tillsammans med Matilda & Emilia
- Rebecca kommer på besök igen!!
- Jag fyller år! Och då kommer förhoppningsvis mina föräldrar över
- SOMMAR!!
Så, låt detta bli ett bra halvår, sen är jag antagligen hemma igen!!
S
-

It never turns out the way I plan!

Haha, återigen blev det inte som jag trodde! Åkte till boxningen, genomförde timmen där, men bestämde mig sedan för att springa hälften så långt som jag bestämt där, istället för att åka till mitt andra gym! Det blev som sagt "bara" 5 km, men jag ska åka till gymmet sen, YMCA, och stå på Crosstrainern en timme eller så.. För mig är det så skönt att träna, att jag utan problem gör det ett par gånger om dagen! Hemma hade jag nog inte klarat av det, eftersom livet där innebär aningen mer aktiviteter än här. Jag har otroligt mycket tid över till ingenting. När jag jobbar har jag ca 6 timmar ledigt mitt på dagen.. Så man kan ju räkna ut hur mycket tid jag har över!
Så nu har jag slängt i mig lite gröt, och ska snart till biblioteket, och därefter till gymmet =) Förresten, har blivit fast i "Diet Snapple Green Tea", som boostar metalbolism, och är otroligt god!

S

February 17th

Godmorgon =) För mig iallafall, haha...
Jag ska göra samma rutin idag, fast idag blir det nog som jag tänkt mig.. Först boxning i en timme, sen 10 km löpning! Skön start på dagen.. Boxningen är nog bland det roligaste & härligaste som finns. Enligt mig är det rätt dyrt, då jag betalar mellan 450-500kr per månad, men det är någonting som jag verkligen tycker om, så då kan jag väl påstå att det är värt allt jag betalar för det =) Sen har jag ju mina handskar att ta med mig hem & boxa ner Peter med, haha.
Vaknade sent idag, när klockan ringde 10.45, helt underbart. Det enda som är störande är att de bygger på bensinmacken här bredvid. ÅH! Dunk, slaaaam, dunk. Men jag ska ju ändå iväg härifrån, så det gör ju ingenting nu! Idag blir nog en dag ungefär som igår, jag ska inte göra speciellt mycket. Biblioteket har dock blivit mitt nya place, går jättegärna dit & kollar på böcker, filmer & cd skivor. Ska dit idag och lämna tillbaka alla 10, och låna 10 nya kanske!?
Ha en bra dag, så hörs vi sen!
S

I'm a liar!

Det var en lögn.. har inte lärt mig datorn tillräckligt för att ens kopiera bilder in till ett dokument. Haha, känner mig aningen korkad just nu! Och ensam, för den delen... Är ju ensam hemma här denna vecka, och här sitter jag i min ensamhet. Jag ska inte klaga, jag gillar det faktiskt! Iallafall just nu.. Mysigt!
Här kommer de som bilder iallafall, inte ihopklistrat så där fint som jag vill ha det, haha!
Hittade inga klänningar, förutom den svarta (4).. Det är ju det jag vill ha till Mexiko! Eller ja, linnen tillsammans med shorts är för mig bekvämare, så det kommer jag nog köra på ändå!
Gör som många andra nu när jag inte har mycket annat att göra - svarar på en massa "redan-ställda-frågor";

1. Hur gammal är du om fem år? 24

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Räknas gymmedlemmar? Haha, jag har varit ensam hela dagen!

3. Hur lång är du? 170 cm

4. Vilken är den senaste filmen du sett? Halva "Friends with money"

5. Vem ringde du senast? På Skype så var det mamma =)

6. Vem ringde dig senast? Mamma här med!

7. Hur löd det senaste sms:et du fick? "Godmorgon. Hoppas det går bra att boxas...." var ett väldigt lååångt ett, från Josefine

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Sms. Av någon anledning har jag aldrig tyckt om att prata i telefon.

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Nej, min pappa är tyvärr död. Men, mamma har gift om sig & har levt med min låtsaspappa sen jag var liten och de är fortfarande gifta!

10. När såg du senast din mamma? Den tredje januari! =(

11. Vilken ögonfärg har du? Blå

12. När vaknade du i dag? Hm. Ca 8.20

13. Vilken är din favoritjulsång? Himlen i min famn

14. Vilken är din favoritplats? Platsen spelar mig inte så stor roll, så länge det är tillsammans med någon jag bryr mig om

15. Vilken plats föredrar du minst? Kyrkor, får mig alltid att få lite smått panik & får upp negativa tankar

16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Förhoppningsvis i södra Kalifornien!

17. Vad skrämde dig om natten som barn? Kommer inte ihåg.

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? Min konversation med Emma idag!

19. Hur stor är din säng? Perfekt storlek, vet dock inte måtten haha!

20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar

21. Sover du med eller utan kläder på dig? Med

22. Hur många kuddar har du i sängen? Fyra

23. Hur många landskap har du bott i? Ett i Sverige!

24. Vilka städer har du bott i? Räknas by också? Haha. Klågerup i så fall, sen Hingham & Greenwich i USA

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor

26. Är du social? Ja, det skulle jag vilja påstå.

27. Vilken är din favoritglass? Carvel's Cookies and Cream & Triple Chocolate Brownie. Finns tyvärr bara här i USA land!

28. Vilken är din favoritefterrätt? Samma svar här =)

29. Tycker du om kinamat? Njae, den fräscha kinamaten i så fall!

30. Tycker du om kaffe? Ja, här i USA. Låter konstigt, men det är sant

31. Vad dricker du till frukost? Vatten & brusvitamin ifall jag har sådan

32. Sover du på någon särskild sida? Det tror jag inte, haha

33. Kan du spela poker? Ja

34. Tycker du om att mysa/kela? Javisst det gör jag allt!

35. Är du en beroendemänniska? Lite halvt

36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Mina tjejers pianolärare hahaha

37. Vill du ha barn? Jag tror det. Jag har en rädsla för att någon/något ska ta över mitt liv, så det får mig att tveka lite. Men om jag ska ha barn, vilket jag tror att jag kommer vilja, så vill jag ha två!

38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska & lite franska

39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej

40. Föredrar du havet eller en bassäng? Bassäng tyvärr. Tycker inte om grus på fötterna?!

41. Vad spenderar du helst pengar på? Vänner, familjen och resor

42. Äger du dyrbara smycken? Ja, några stycken

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? Desperate Housewives & Gossip Girl, men ser de alltid efter att ha köpt DVD boxarna

44. Kan du rulla med tungan? Nä, har för liten tungsträng för att göra något annorlunda med min tunga, haha

45. Vem är den roligaste människan du känner? Oj! Vet många roliga, men får säga Emma, för att hon har samma humor som mig =)

46. Sover du med gosedjur? Nej

47. Vad har du för ringsignal? Haha, vet inte

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Tror inte det. Kan ligga några därhemma ifall mamma sparat dem!

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? En filt

50. Flirtar du mycket? Det skulle jag inte påstå

51. Kan du byta olja på bilen? Skulle nog kunna ifall jag försökte, men det har jag aldrig

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång? Nej

53. Vilken var den senaste boken du läste? Jag läser Millenium triologin nu, är på andra!

54. Läser du dagstidningen? Om rubriker räknas, så ja!

55. Prenumererar du på någon veckotidning? Ja, "Glamour", "Lucky", "Allure" & "Shape". Tror ingen vet vilja de är dock? Förutom Glamour, då.

56. Dansar du i bilen? Hahahahahaha ja, mot de andra bilarna tillsammans med Emma

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? Z100 här i USA

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Antagligen min budget för denna veckan. Deprimerande.

59. När var du i kyrkan senast? Kommer inte ihåg

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet? Min musiklärare!!

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält? Över natten bara!

62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig? Min mellersta tjej som jag tar hand om!

63. Vad lyssnar du på just nu? Tvn, haha

64. Har du varit med i tidningen? Ja, den första & bästa gången var i Kvällspostens mitten. Alla hjärtans Dag special med mig & mamma

65. Vad är det konstigaste du ätit? Säkert någonting när jag var liten och inte visste bättre. Eller iförsig, folk säger till mig att det är konstigt att äta ketchup till sallad?

66. Vem såg dig naken senast? Någon på gymmet...

67. Vad är det för färg på din tandborste? Vit & rosa

68. Hur imponerar man på dig? Med att vara äkta!

69. Vem ringer du när du är arg/ledsen? Mamma, om jag väljer att ens ringa någon

70. Har du någon piercing? Nej, inte förutom öronen

71. Din största vinst? Att ha kommit över en jobbig period i mitt liv! Vinstmässigt, så rör det sig om ca 1000kr

72. Civilstånd? Singel

73. Vilka hemsidor besöker du dagligen? Min mejl och oftast Facebook

74. Är du fåfäng? Nej, inte direkt. Sminkar mig & bryr mig om vad jag har på mig, precis som de flesta andra, men skulle inte kalla mig fåfäng

75. Ångrar du något du gjort? Det gör jag verkligen! Stora beslut i mitt liv som jag inte vill nämna!

76. Hur gammal är din pappa? Han blev 28

77. Vilket är ditt drömjobb? Att starta ett hälsocenter med allt under ett tak, gärna i form utav en Herrgård liknande byggnad

78. Finns det något du verkligen skulle vilja göra men inte haft tillfälle, tid eller råd till? Resa, plugga på college i USA & bo ensam

79. Vad har du haft för husdjur? Jättemånga! Hundar som jag har nu, katt, kaniner, marsvin, iller, råtta i två veckor osv.

80. Berätta tre saker som dina läsare antagligen inte vet om dig? Jag vet inte vem som vet vad om mig, eller ens vem som läser detta, men... jag har otrolig fotfobi, som dock blivit bättre. Jag är väldigt noga med var jag sätter smutsiga/svettiga etc kroppsdelar. Och hm, jag boxas.

81. Svär du ofta? Nja, tror inte det

82. Sverige när det är som bäst? En sommardag som fortsätter till en bra sommarkväll

83. Kan du åka slalom? Nej, jag har aldrig åkt skidor

84. Vad har du ätit i dag? Gröt, kyckling, English Muffin och yoghurt

85. Vad har du för utbildning? Är inte utbildad, haha

86. Vilken kroppsdel är du mest nöjd med? Ögonen, tror jag

87. Vilken kroppsdel är du minst nöjd med? Just nu en hel del, tyvärr!

88. Vilken är din bästa egenskap? Att jag är snäll och förhoppningsvis en bra vän

89. Vilken är din sämsta egenskap? Jag har väldigt lätt för att bli irriterad, har inget tålamod

90. Nämn två historiska personer som intresserar dig? Hitler. Inte för att jag är nazist av något slag, utan för att vad han gjorde var något otroligt. På ett negativt sätt, förstås! Den andra kan jag inte komma på..

91. Saknar du något? Ja, en hel del

92. Är det viktigt att fira födelsedagar? Ja, det tycker jag. Det är ett kul sätt att få ha sin egen dag!

93. Vad gör dig ledsen? När mina nära & kära inte mår bra

94. Vad gör dig glad? När någon gör något speciellt för mig, eller tvärtom. Jag tycker nog mer om att ge någon något, vare sig det är en present eller något jag gör för personen. Det gör mig glad!

95. Har du varit gift eller förlovad? Är rent för ung för det, enligt min åsikt!

96. Vad ska du göra i helgen? Antagligen inte mycket, tyvärr

97. Vad är det knasigaste du gjort? Oj! Finns nog mycket.. Kan inte komma på något just nu. Kanske börjar bli trött på alla dessa frågor? haha

98. Vad har du för laster? Får nästan sätta träning här.. kan aldrig få nog av det!

99. Vem är din förebild? Det var min mormor!

100. Vad ska du göra när du svarat klart på alla frågor? Kolla lite tv, läsa och sen sova!

 

Oj, vet egentligen inte varför jag fick för mig att spendera 30 min på detta!? Nåja.. för er stackare som läste igenom det - nu kanske ni lärt er ungefär 3 saker om mig, som ni inte visste innan haha!

Snart ska jag sova! Ska upp & boxas imorgon.. Inte förrän kl 12 dock! =) Godnatt!

S


Forever21

Sedan dagen jag hittade Forever21 har jag varit fast. Jag kan inte minnas ifall det var innan mitt High School år, eller om det var på plats. I vilket fall som helst borde det varit år 2007 på ett ungefär. Sedan dess har ca 80% av min garderob bestått av plagg därifrån! Jag vet en del som shoppar där p.g.a. deras billiga priser, och visst håller jag med om att det är ett plus! Det är dock inte den främsta anledningen att jag shoppar just där.. de har allt jag vill ha! Jag behöver inte andra affärer. Självklart kan jag hitta olika plagg i andra affärer, men åker jag till mallet i staden bredvid här, så behöver jag bara gå in på Forever21, därefter är jag fullt nöjd!
Jag kom hem för en timme sedan. Min eftermiddag/tidig kväll spenderades först på gymmet, sprang/joggade/gick 10 km. Otroligt hur mycket längre det låter att skriva 10 km än 1 mil, eller hur?! Efter gymmet bestämde jag mig för att åka till biblioteket och låna hem några (vilket ledde till en massa!) cd-skivor, som jag nu sitter och laddar in i mitt iTunes bibliotek. Får nog ta och lämna tillbaka skivorna imorgon eller övermorgon, då jag tog hem 10 st, bl.a. U2, Tokio Hotel, Ciara & Missy Elliott. De har inte de nyaste skivorna, men absolut okej för att kosta gratis! Så nu när jag är hemma igen sitter jag som nämnt och laddar in de nya skivorna, samtidigt som jag kollar in www.forever21.com, där jag spanar i kläder till Mexiko ... Åh, kommer nog inte kunna få nog av tanken av att jag ska dit! Haha, kommer iallafall visa lite av vad jag lagt i min shopping bag lite senare =)
S

MEXICO, BABY!

Nu är det bokat & klart! Jag kan inte vänta.. Vill dit nu! Åh, Spring Break i Cancun! Så underbart!
Det känns så otroligt skönt just nu att ha något sådant att längta efter.. Jag tror att det är behövligt!
Emilia & Matilda (Dans Göran, haha!) åker med mig... De kommer även hit & hälsar på i samband med Mexico.
Har redan köpt mig en klänning, hittade den igår på Forever21, för $7.99 på Sale. Helt otroligt. Jag har letat efter en liknande klänning i ca 2 år nu, hittar den på Sale! Ibland har man tur =)

Blev lite ändrade planer för dagen! Åkte & boxades imorse, sen åkte jag & handlade lite.. Hem för att ta en Skypedejt med mina föräldrar, samtidigt som jag bokade resan tillsammans med Emilia.. Det tog sin lilla tid, så åt en sen lunch och nu sitter jag här! Pratade även med älskade Evelina. Åh, vad jag saknar dig! Så kul att få prata med dig, och se dig för den delen!
Nu funderar jag på om jag ska ta mig en kopp kaffe (!!) och sedan bege mig till gymmet för min 10km löpning jag planerat att göra, eller om jag bara ska slappa och vänta med gymmet ett par timmar?! Återstår att se, hahaha.
AAAHH! Jag är så exalterad, att det är helt sjukt. Jag vill att det ska vara 12 april nu. Eller nu. NU!
S

Skypedejt?

Jag erkänner, jag har blivit en Skypebesatt människa! Har alltid avskytt det, men nu med min nya dator, så är det ju underbart! Så idag tänkte jag börja dagen (godmorgon, förresten haha!) med en massa träning! Boxning i en timme, sen hämta upp Josefine, och då ska jag springa så mycket jag hinner på den timmen vi ska vara där! Åh, skönt! Och då vet jag med mig att jag är på bra humör till mina Skypedejter sen! Någon som vill Skypea idag? Har mamma & kanske Emma redan.. Men ni andra, någon som vill prata lite runt er tid 20.30? =) Kan ju hoppas på det iallafall!

I'm off.. Ha en bra dag!
S

One day work, six days off!

Hard work, work? Nej, jag har det bra, jag! Haha. Idag ska jag jobba (dock hela dagen!), men sen åker familjen iväg imorgon, och jag lämnas hemma, ledig nästan hela veckan! Underbart skönt... Det jag ser framemot mest är att kunna soooooooooooooova. Och sova lite. Åh, vad skönt det ska bli! Mitt alarm går av 06.15 varje morgon, och jag är ur sängen 06.30. Jag kan inte vakna uppvilad då, tyvärr. Jag tror inte att jag kommer vänja mig vid det heller. Det har gått 6 månader nu, och det är fortfarande lika tråkigt att gå upp så tidigt. Men idag gick det av lite mer än en timme senare, och mina tjejer är fortfarande inte vakna! Lovely =)
Idag väntas att åka till mallet, för ögonkoll för min äldsta, sen lunch... Därefter piano, hem i ett par timmar, sen slutar jag! What a day! När tjejerna är lediga från skolan blir det oftast att vi bara är hemma, men idag händer saker vilket ska bli så otroligt skönt! Love it.
Efteråt, eller nja, vid 20 ikväll, kanske jag ska med Juliana till Edo, en japanesisk restaurant där man kan äta hur mycket sushi & kitchen rätter man vill, för $20 + dricks, så det blir strax under 200kr, vilket jag tycker är överkomligt! Riktigt god sushi är det också! Muuuums. Får se om jag känner att jag har pengar till det, haha. Har kommit på att på min ynka lön, så ska jag klara mig ensam här i en vecka. Får väl se hur det går!
Ha en bra dag allihopa!
S

(I hate) Valentine's day!

Så formulerade jag mig idag på Carvel! Fick ett "Happy Valentine's Day", och sa självfallet detsamma tillbaka, men förklarade även hur jag faktiskt hatar dagen. Jag kommer nog med all sannolikhet inte hata dagen förevigt. Och att jag hatar det kanske är att ta i. Men varför behöver man en dag att fira vad man har?! Varför inte ta vara på varandra, och inte få alla ensamma här i världen att känna sig deprimerade & allt vad man kan tänkas känna sig. Nej, en sådan dag behövs inte i mitt liv just nu!
Till en lite bättre synvinkel av Alla hjärtans dag.. för visst, det har sin lilla charm också! Jag skrev kort varsitt kort till mina tre tjejer imorse. Min första tanke var att jag skulle vänta med att ge korten till dem ifall jag fick av dem. Känns lite för cheesy att ge det annars.. Men sen tänkte jag "jag har ju spenderat denna stunden att tänka ut något om dem, varför jag älskar dem, så varför inte bara ge det till dem?!". Och det gjorde jag! De hann dock åka hemifrån innan jag hann ge det till dem, så jag lade det på köksbordet, och när jag kom tillbaka ikväll hade jag fått tillbaka ett (!!) kort, från min älskade 9 åriga L!

Åh! Jag blev så otroligt glad när jag kom hem nu ikväll.. Jag fick inte av alla tre, men gud, jag blev otroligt glad av det jag fick! Hihi, hon stavade mitt efternamn aningen fel, men vad gör det?!
"Dear Sarah. Thank you for the really nice note you arre the best nanny someone could ever wish for. Thank you so much for being in my life. I love you and have a Happy Valentine's Day. Love, L"
Underbara tjej! Det gjorde min Valentine's Day iallafall!

Dagen började inte särskilt bra, men slutade däremot desto bättre. Imorse var jag deppig. Känner att livet här inte är detsamma. Skypeade med Emma och mina föräldrar efter att jag gjort korten till tjejerna. Var nog inte den roligaste dotter att prata med.. Men, de känner mig så pass väl att de vet att jag kan vara deppig med snart därefter mår jag bättre & tänker positivare.
Josefine hämtade upp mig för dagens träning, så det blev 8 km & lite styrka idag. Efteråt gick vi över till ett Diner över gatan från gymmet. Där tog jag den gooooda salladen jag alltid tar. Otroligt gott där! Sen blev det lite shopping, ansiktskräm var det enda som stod på listan för min del... Blev en glass därefter på underbara Carvel. Är inte där så ofta nuförtiden, lite för kallt nu. Och för mycket glass är ju kanske inte det bästa. Inte just nu iallafall!
Efter allt käkandes bar det av hem till Juliana, där det fanns en massa brasilianare. Underbara människor. Hade betydligt roligare än vad jag trodde att det skulle bli. Riktigt underhållande! Om det inte vore för att jag ska jobba imorgon, så hade det nog blivit desto roligare, haha.
Imorgon jobbar jag hela dagen, sen väntas 6 dagar av ledighet & ensamhet. Och imorgon startar mitt (åttonde, möjligtvis?) försök till nyttigare livsstil, med bättre mat & bättre träning. Funderar på att lägg in inlägg om det, tror dock inte det är så intressant för er därhemma.
Nu ska jag läsa lite, eller kolla klart The Holiday. Sov gott!
S

Change of plans..

Ikväll skulle vara en förlängning på min lugna dag, men så blir inte fallet. J ringde nyss & sa att hon inte skulle jobba ikväll, så vi ska köra in till the city & strosa runt. Har inte varit i New York nu på länge under kvällstid (bortsett från nattid då man varit ute & festat!). Synd att jag hade köpt sushi innan bara, då vi ska käka middag där. Men äh, sushin kan ju räknas som ett mellanmål =) Synd nr 2 är att jag tog en snabb dusch efter träningen - inte duschade jag håret inte, så det får bli en dusch till, sisådär 30 min mellanrum där, ja! Äh, allt är bättre än att alltid bara sitta hemma pga att det inte finns mycket mer att hitta på. Så vi får se vad kvällen bjuder på. Har aldrig kört (i detta fallet - åkt!) in till New York innan! Får se hur det går, haha.
S

Sleepless

Åh, nu kom känslan av tomhet igen.. blir förhoppningsvis bättre imorgon.
Nu ska jag försöka somna, kan behövas.
S

Mitt älskade Sverige!

Jag är lite förvirrad, lite oense med mig själv. En del av mig älskar livet här, dess lugn & allt runtomkring. Men sen finns även den del som bara vill befinna mig hemma. Jag hade en unik period här mitt första halvår, som nu känns som att det är över... tyvärr! En efter en åkte alla hem... Britta, Rebecka, Mathilda och nu Emma. Åh! Vad jag saknar det, vad jag saknar allt vi hade här.
Detta är bara en del av det hela! Vi hade stunder som var så otroliga. Det är oslagbart. Vad som gör ont i mig är att veta att detta kommer vi aldrig få tillbaka. Möjligen något liknande men aldrig detsamma. Åh, underbara vänner. Men vi ses snart allihop. Ni kan ju ses nu, men jag får vänta ett halvår.
Sen finns det mycket annat jag saknar här, som jag kommer få tillbaka, såsom sommaren här. Det är bland det underbaraste som finns. Vädret är varmt, och här räknar jag sommar framtill november, då jag fortfarande kunde sitta i klänning ute & njuta av värmen.. Ta en look på denna fina "sommar"kvälls bild;

Jag är kluven, väldigt kluven. Ibland tror jag att det kvittar vart jag befinner mig, så är jag ändå inte helt nöjd. Jag kan sitta här och kolla på bilder på folk därhemma, och tänka att de verkar ha det så kul just nu, medan jag sitter här. Men, det är ju så mitt liv är hemma, och jag tycker ju inte mitt liv är något speciellt därhemma. Så när det kommer till "kritan" så spelar det nog inte så värst stor roll för mig vart jag befinner mig just nu - jag måste nog bara hitta tillbaka till vad jag var.. Jag vet vart felet ligger, men hur mycket jag än försöker ta mig för det, så går det inte åt mitt håll. Men nu så, nu satsar jag igen!

Till något mer "intressant"! Ikväll sitter jag hemma & jobbar min första helgkväll. Inte alltför tråkigt, rätt lugnt faktiskt. Hade ju inte haft för mig mycket annat, ändå. Aningen trist att Emma åkte hem just när hon gjorde det.. Hon kunde varit här nu, hållt mig sällskap. Likadant nästa vecka! Jag är då ensam hemma från tisdag-söndag... UTAN att ha något alls att göra. Inplanerat är det vanliga - träna, slappa. Men med en skillnad!! Jag får sova ut, I 6 DAGAR! Ah, jag är så excited för det. Det är nog det bästa med det! Åh!
Och vad har hänt sen sist?! Nja, Emma har åkt hem, för er som missat att det skett, haha. Jag saknar henne något otroligt, jag hittade verkligen henne här, och att vi bor så pass nära det hemma gör inte det hela mindre bra. När jag kommer hem igen, så fortsätter allt som vanligt, bara i ett annat land =)
Och alla ni vänner som är där hemma. I miss you! Har ju fått min nya dator nu, så skypear en massa.. Så snälla, hör av er så jag kan prata med er med!
ÅÅÅHHHH, förresten... imorgon bokas Meeeexico! Skypedejt med Matilda & Emilia, sen så bokas det! Gud, vad jag längtar. I detta land kan jag inte festa, av mina egna otrevliga skäl, så det ska bli så otroligt härligt, om "problemen" inte förföljer mig, vill säga. Sol, värme, barer, sol, drinkar, värme & sol väntar. Ah, härliga Spring Break!
Nej, nu ska jag återgå till The Olympics. Sverige kom precis ut, med sina 108 athletes. Kan väl hoppas att det bidrar till något vettigt!

S

MEEEEXICO!

I'm going to Cancun, baby! Åh, så underbart det ska bli. Fick veta imorse att jag fick ledigt en vecka i april som jag hade "önskat". Så underbart! Så underbart.. Och underbart! Nu ska vi bara smida de sista planerna, och vänta 2 månader, sen så! =)
S

If I told you I had a smile on my face - would you smile?

Just nu sitter jag i mitt rum, på min säng tillsammans med min nya kärlek. Den enda kärleken man har här i detta land, kan det kännas som. Jag är nog lite bitter just nu.. Emma åkte hem idag! Det känns tyvärr inte alls bra just nu. Jag vet med all säkerhet att jag kommer träffa en del nya vänner, och jag vet om att jag har fler vänner här just nu, MEN - ingen som jag träffade varje dag, ingen som jag kunde vara mig själv till hundra procent med, ingen som jag kan relatera till på samma sätt. Kommer hem ikväll efter att ha jobbat & får lite hemlängtan.. Eller ja, mer en känsla av att jag inte passar in här, just nu. Ingen som frågar mig hur min dag varit, ingen jag kan berätta något för. Skönt på ett sätt, åtminstone idag, men det känns tomt.
Jag har dock tagit mig lite tid till att ändra lite här på den enormt tråkiga blogg.. MEN, jag får inte rätt på headern. Jag har inget program att lägga ihop bild/bilder till något finemang fint. Någon som kan hjälpa mig ifall jag skickar över bilder?
Jag har inte mycket mer på hjärtat just nu, känner jag. Skulle jag fortsatt nu, så skulle vinsten gå till min negativa sida. Så - godnatt mina vänner!
S

"Dear...

...John". Jag känner mig någorlunda deprimerad just nu. För mycket i filmen som får en att smått gå under. En väldigt bra film, bra gjord, bra historia osv, men nej - väldigt svår för mig att betrakta som avslappnande. Jag har inte varit med om exakt det som var i boken, men mycket av tankarna, händelserna och känslorna stämde in på mig själv.. På sätt som bara jag kan känna. Det var tur att jag inte var deprimerad innan jag gick in i salongen, då hade det nog inte sett så pass bra ut när jag lämnade den. Jag önskar att inget av det i filmen hade hänt mig, det gör ont i mig. Ånger & tårar är det jag kan få ut av den just nu. Ingen bra känsla, inte alls. En bättre känsla slog mig dock nu - jag har otroligt lätt att få mig själv på andra tankar, jag antar att man lär sig med tiden. Ensamhet kan vara skönt, och det vet jag nu. Ensam är jag inte som starkast, men stark nog!
Ehm. Ja.. Dagen har iallafall varit bra (!?).. Min lilla sjukling igår, tillfrisknade till en pigg 6 åring idag, så jag hade dagen ledig som vanligt, igen. Skönt! Fick mig ett ordentligt träningspass, ett antal 200m sprint, vilket kändes otroligt skönt. Får mig att tänka tillbaka på Hingham Track! Då mådde jag så bra, att tillhöra ett lag, känna att det var någonting jag tog mig för som gick åt det hållet jag ville. När jag åkte hem insåg jag att det kommer aldrig komma tillbaka, jag var för gammal för att fortsätta (iallafall enligt mig själv!), men jag kunde hållt igång själv. Vilket jag inte gjorde, förrän nu! Jag ska ta tillbaka det, jag ska! Har tränat ett par pass nu med intervaller, och jag känner att det går framåt, det gör det absolut! Mitt mål är att komma tillbaka inom någon månad, och anmäla mig till ett race i Central Park! Ett halvmaraton, det vore något! Jag finner inte ord för när jag har sprungit, då när jag kände att det var det där jag var bra på! Jag mådde extravagans! Och i vår ska det komma tillbaka.. Mitt välmående.
Dagens ena höjdpunkt var att få prata av sig med mina föräldrar! Alltid lika kul att höra deras röster, höra att de saknat mig utan att de ens behöver nämna orden. Dagens andra var nog ändå filmen, även om den gav mig tankar jag inte ville ha.
Nu sitter jag här i min säng, i min ensamhet. Funderar ifall jag ska lägga mig ner & inta min förhoppningsvis långa sömn, eller enbart byta om till min pyjamas och kolla vidare någon timme till..
I vilket fall som helst - godnatt för mig, godmorgon för er!
Jag saknar er därhemma, min familj & mina vänner. Jag må inte ha kontakt med er alla därhemma, men för er som läser det här, och inte hört av er - snälla gör det, det betyder mycket för mig att höra av nära & kära!
S

Ett tillskott i mitt liv

... igår fick jag min efterlängtade dator! Som förhoppningsvis ska täcka över för min partner in crime, Emma. Har henne här några dagar till, sen flyr hon. Och jag sitter här. Nej, nu ska jag inte vara sådan, jag har Linn såklart! Och Juliana. Och min älskade boxning, som jag kunde spenderat timmar efter timmar, tills det pågått i dagar. Om jag så kunnat. Och inte för att glömma min tjejer.
Nå, nu spårar jag ur. Tillbaka till min dator. Min Mac. Har suttit på deras dator sen jag kom hit, och visst är det inget fel på den, men är otroligt glad över att ha min egen. Nog om datorn, inte så intressant för er som det är för mig, kan jag nog tänka mig!? Haha, måste dock bara nämna att det är aningen störande, då jag har svenskt tangentbord på ett amerikanskt, så t.ex. vad som är ett streck på min dator, är ett frågetecken för mig. Hm. Det får jag nog byta ut när jag väl kommer hem igen...
Jag hade velat skriva att det händer så otroligt mycket häröver, men så är inte fallet. Mina dagar ser nästan likadana ut - allihop. Det som förgyller mina dagar är min boxning, och sedan när jag slutat för kvällen att åka och träffa Emma. Vare sig det är en film, eller vad det än kan tänka sig vara, så har vi alltid det skoj..
Nu nästa vecka har jag lovat mig själv att köra ett litet Boot Camp för mig själv. Allt extra extra måste bort. NU! Eller ja, det kommer ju inte ske, men snart nog. Och att få mer energi & må bättre. Det behöver jag just nu! Med ett skafferi som detta... HAHA! Sen ska jag ju också bli muckelstark av boxningen, är tanken. Och jag funderar på att anmäla mig till ett halvmaraton till sommaren. Hade jag klarat det?
Imorgon ska jag se Dear John! Den med Amanda (....) från Mamma Mia! Oh, den verkar så mysigt bra! Kommer den ut i Sverige med?
Jag ska göra mitt bästa med att göra bloggen aningen mer fascinerande, har ju inte haft några bilder alls på min dator! Men nu är min älskade äntligen kommen, så nu ska jag väl kunna utforska det hela mer.
Sköt om er! För alla vänner & släktingar. Jag saknar er!
S

RSS 2.0