Sunday funday?

Godkväll!
Fick absolut mycket ut utav denna dagen... blev inte precis som jag trodde, men har ändå gjort en hel del. Tog först två varv runt vid stranden med E efter min iskaffe. Underbart, fastän lite mycket vind. Sedan åkte jag och lämnade henne hemma, och åkte hem för att duscha & göra mig iordning för en dag i city. Fick ett samtal precis innan vi skulle åka av E som sa att hon ändrat sig, och inte skulle in. Så istället har vi gjort följande idag:
- Hjälpte hennes värdmamma med att skala äpplen!
- Fick en dinerlunch som tack för hjälpen - åh, älskade dinersallad!
- Åkte till Pepsico, vilket är en park där Pepsi har kontor. UNDERBART!
- Starbucks för andra gången idag, provade Passion Iced Tea. Inte helt fel, det heller!
Sedan skulle dock hon på födelsedagsmiddag, och jag blev genast uttråkad, då jag inte har något att göra. Men nu börjar jag bli rätt trött, så det gör inte så mycket!
Nästa vecka, med start imorgon (såklart!), har mina tjejer spring break, så det blir massor av jobb i tre dagar, sen är jag ju fri! Så imorgonbitti överväger jag om jag inte ska till gymmet innan jag börjar, så jag vet att jag får det gjort, och blir då även på bättre humör. För vi har en förmåga att göra.....ingenting, på lediga dagar. Imorgon är iallafall tennis & piano inplanerat. Ska även försöka baka med dem en av dagarna, hyra någon film, åka till biblioteket, men sen tar idéerna slut, haha! Bra Sarah!
Nu ska jag kolla online avsnitt, eller sätta på The Green Mile, har inte sett den, så lånade den på biblioteket häromdagen.
(Skulle ladda upp bilder från idag, men de blir liggandes, hur vänder man dem?)
Godnatt,
S

Not a bad idea, huh?

Godmorgon!
Var alltså inte en alltför dålig idé att bestämma mig för att försöka börja skriva här igen!
Jag ska försöka ta mig tid till det, men har nog fått andra att förstå att ibland blir det lite svårt med det..

Idag skulle jag försöka sova till hela 8.30, men vaknar 7.00 av mig själv. Underbart för en söndag. Kommer underlätta imorgon, då jag ändå måste upp senast typ 7.00. Imorgon fram till onsdag, så jobbar jag ca 7.30-20.45, ska bli otroligt kul. Mycket fritid där. Tjejerna är lediga från skolan. Men tur som det är, så är jag ledig torsdag-söndag, vilket kommer göra det så mycket enklare att se det roliga (för det finns mycket utav det!) i att ha mina tjejer från morgon till kväll.
Ska som sagt åka och springa på stranden nu på morgonen, men det är inte förrän 9, så funderar ifall jag ska äta mig en burk makrill - tack mamma - och ta mig till Starbucks för att läsa! Ja, just det! Jag har börjat läsa... Har jämt en bok jag läser, och just nu är det "Something Borrowed". Den kommer ut på bio i maj, vilket ska bli lite spännande sisådär, eftersom det aldrig hänt mig innan haha, alltså att jag läst en bok och sedan gått och sett den på bio.
Nej, nu ska jag byta om till mina träningskläder, äta min lilla frukost, och få lite tid på Starbucks tillsammans med två favoriter; Trenta (XL) iced coffee with 12 pumps of sugarfree cinnamon dolce (jag är ingen besvärlig kund, inte alls), och Something Borrowed.

Ha en fin söndag!
S

Jag lever i amerika

... känns nästan som att det kunde varit en rubrik med en fet lögn, men tro det eller ej - jag är fortfarande vid liv. Dött här, javisst! Och denna gången har jag inte ens en ursäkt.
Sitter hemma, tråkigt nog (halvt självvalt, dock!) en lördagskväll.. Ville inte liva till det alltför mycket denna helg - så därför slutade denna kväll med en hemmakväll. Får dock mer ut av morgondagen då, för att se det från den ljusa sidan.
Till en annan grej! Jag lever i amerika nu, men fick häromdagen ett brev som berättade att jag måste snart skicka in när jag vill åka hem. Hem... det känns, ja - otroligt skrämmande, bra, nervöst, underbart. En främmande känsla! Men, hem kommer jag! Augusti/september, beroende på vad som sker här, vad som sker hemma, jobb osv.
Bjuder på lite bilder från sist jag skrev... vilket var, förra året?
Jag & Emma förra helgen, firade henne födelsedag!


Jag sprang NYC half marathon, för ungefär en månad sedan!


Några helger sedan.. David, Essie & jag i Lower East Side


Ännu en bild från förra helgen. Emma, jag & Deb på La Pomme


Mysig gata i San Diego. Ta mig tillbaka till fina San Diego!


Ja, tack!


Skolan tog slut i slutet av januari! Så, jag kan allt kalla mig Personlig Tränare nu!


Nyår med underbara människor! Faktiskt en utav de bästa nyår jag varit med om - otroligt lyckad kväll!





Och sist - mitt nyfunna, älskade intresse!


Nu är det "sent", så borde ta och kolla klart mitt America's Next Top Model avsnitt som jag kollar på online, sedan försöka sova. Imorgonbitti ska jag till stranden (Nej, tyvärr är det inte varmt nog att lägga sig och njuta...än!) Jag & Essie ska på en löprunda innan vi åker in mot city. Jag ska strosa runt, hon ska på brunch. Ska ta med min kamera & försöka ta lite bilder.
S

RSS 2.0