"Hemma"

Nu var det otroligt länge sedan jag skrev. Det har en charm hur jag alltid börjar ett inlägg såhär, inte sant? Haha. Nej, men ska aldrig lova att fortsätta skriva, för ofta blir det ju inte så, tyvärr. Känner dock nu att jag har en aning mer tid, och något intressantare ska hända i mitt liv, så vem vet.
Är hemma nu från USA, hemma ungefär 2,5 veckor till.. Sen flyttar jag tillbaka. In till New York City. Ska bli otroligt skönt att kunna flytta in till en stad jag älskar, bo mitt inne (nja, ungefär iallafall) i smeten, leva ett liv jag vill leva där, och göra något nytt, som är mer jag.
Jag ska börja plugga, Business Management and Administration. Har alltid velat gå på college i USA, men alltid tänkt att det är för dyrt. Har insett nu på senare tid att egentligen är det vad man vill lägga pengar på här i livet. Jag är ung, älskar ett liv i USA, vare sig det varit utanför Boston, New York, eller kanske nu mitt inne på Manhattan. Och att jag är ung, är nog den största "motivationen" till att faktiskt göra det. Visst, jag kommer sitta som 25åring med ett enormt lån, men har jag inte tagit chansen, gjort vad jag velat, då kommer jag sitta där och ångra mig som en 25åring. Hellre ha ångrat något jag gjort, och sitta lite i klistret, än att sitta där, ångra mig och bara allmänt olyckligt för att jag aldrig gjorde det.
Det är rätt mycket som ska fixas innan jag åker iväg. Det mesta har jag redan gjort.. Visumet har jag fått, skolan kom jag in på för ett tag, vilket iförsig inte var speciellt svårt att komma in på, då den är riktad till internationella studenter, och tydligen har en hel del.
Det enda som är lite nervöst, och som nästan inte går att göra något åt, är att skaffa en lägenhet. Det ska göras på plats. Där finns alltid något för en, frågan är bara var, hur mycket, när, etc. Jag, och min vän, som jag flyttar med är rätt öppna med var vi ska bo nu första året, vilket känns skönt. Och lättare för den delen. Mycket lättare. Är man inte så petig, så öppnas ju alternativen.
Annars är jag rätt redo för vad som komma skall! :)
Här hemma gör jag inte så värst mycket. Var ju väldigt smart och glömde min mobil i taxin första helgen. Så jag sitter här hemma om dagarna. Vaknar trött, dricker kaffe, tränar, går ut med hundarna, sen kommer mina föräldrar hem, äter, och sen möjligtvis gör något efter, då det ska vara väldigt bestämt, för att ta sig ut på 2000-talet utan mobil, är ju inte en höjdare. Usch, tekniska problem. Haha. Förhoppningsvis får jag dock tillbaka mobil idag, eller något. Har väntat nu i över en vecka. Men, finns fördelar med att inte ha den också. Tar det mer lugnt. Gör inte något alla vakna timmar etc etc.
Nej, lite frukost nu! Redan avverkat en stooooor kopp kaffe!
Kanske börjar skriva lite nu, i brist på annan aktivitet, och att jag har något intressant framför mig!
Vi får se!
S

RSS 2.0