December, och en väntan som snart tar slut.

Ännu en gång ber jag om ursäkt att det tar ungefär 2-3 månader mellan gångerna jag skriver. Det är helt enkelt för att jag inte känner att jag har tid för det. Mina dagar går i ett, mina veckor går i ett, ja - mitt liv går i ett. Jag hinner knappt ta det lugnt, för det händer någonting hela tiden.
Idag är jag hemma med min minsting, för hon spydde i skolan. Mums, javisst. Så, nu är jag fast i huset i ett par timmar. Lite mindre kul, men jag får i alla fall tid till t.ex. det här - sitta här och skriva (fast jag borde plugga, städa & laga mat...).

Så, vad är nytt? Hm. Inte så mycket, egentligen. Jag går i skolan som vanligt på helgerna, fick dock en liten paus på två helger. Förra veckan var det Thanksgiving här, och den valde jag att spendera i Hingham. Så dit åkte jag för 2 dagars visit. Var så otroligt lugnt, att ingenting hände, så jag åkte hem på lördagen där, för att ha ett par lediga dagar häromkring, vilket värderas otroligt högt. Är så skönt!
Och dessutom har jag bara 9-10 lektioner (som dock är 7,5 timmar långa!) kvar i skolan, sen så är jag färdigutbildad Personlig Tränare. Utbildad kommer jag vara, men får inte ett certifikat av skolan, som kompletterar allt, utan det får man ta vid sidan om. Men jag ska försöka ta det helgen efter eller så, när allt är fräscht.

Nu till det bästa! MAMMA kommer om mindre än 2 veckor & firar jul här! Absolut den bästa julklapp jag kan få - ett besök hemifrån, och inte minst från min älskade mamma! Det ska bli så otroligt kul att ha henne här ♥

Kanske försöker slänga in ett inlägg senare lite mer specifikt om något som händer/har hänt här.
Men så länge - jag saknar er allihopa!


S

RSS 2.0