When I'm standing in the dark, I still believe someone's watching over me..

Goddagens folks!
Idag är jag pigg. Inte utvilad, men känner mig pigg! För ovanlighetens skull, vill säga. Haha, fast nu när jag precis skrev det kom det självklart en trötthet över mig. Äh, klyddighet här, ja!
Satt precis och tänkte på massa därhemma.. Alla jag saknar! Men, livet går vidare och det man vill ha kvar, finns kvar. Både från min sida & från andra personers sida. Det tror jag på iallafall!
Fick träffat Juliana idag, alltid trevligt. Och vi åkte till boxningen, vilket vi inte gjort tillsammans på ett tag nu. Mycket roligare att komma dit med en vän, än att dag på dag komma dit ensam!
Idag ska jag jobba framtill typ 22-23, så det blir en lång dag. Men, jag ska försöka ta mig ännu en gång till gymmet idag, springa av mig all extra energi, för att sedan jobba från ca 15. Oj, måste nog ta och sticka snart då! Eller ja - nu! Så får avsluta här vid datorn nu.
Snälla, folk därhemma - hör av er!
S

Men då!

... nu har jag ont i magen! Tryckte nyss i mig två proteinbarer. Åh! Så onödigt, men åh - så gott!

I'd rather hurt, than feel nothing at all

Hej alla fina därhemma!
Idag saknar jag Sverige, alla fina vänner & familj! Men en dag kommer jag komma hem igen och träffa allt som finns kvar... En dag! I nuläget har jag ingen som helst aning när det kan tänkas vara.. I sommar, nästa sommar?
Jag har blivit otroligt seg med uppdaterandet av mitt otroligt intressanta liv här. Känns så meningslöst att skriva för det mesta, för dagarna ser ju nästan alltid likadana ut, tyvärr. Idag blev det tidig morgonsboxning, vilket jag har börjat tycka bättre & bättre om! Jag måste kliva upp innan fem, men det är det allt värt!
Jag hade en bra helg, faktiskt. Fredagen började med lite mys hemma hos Josefin efter det att jag slutat.. Köpte med mig glass till tjejerna och satt där & pratade istället för att kolla på filmen vi satt på. Sedan efter det blev det bestämt att jag skulle sova borta, vilket gjordes samt blev det min första bilkörning inne på Manhattan. Och det gick allt bra, det! Utan problem hittade jag dit jag skulle. Imponerande, haha!
Lördagen blev tröttig under dagen. Sov inte tillräckligt med timmar, och inledde dagen med lite träning.. Snurrig blev jag! Men det gick över senare :) Jag åkte och shoppade lite med Linn & Josefin, för att sedan åka hem och göra sig iordning. Middag tillsammans med Josefin & Caroline (som fyllde 20!) på Route 22, en barliknande restaurang, med väldans god mat! Och god peppar.


Otroligt klumpigt gjort! Tappade ut hela pepparkaret i min ketchup. Tur nog hade jag ätit upp mestadelen av min mat! Jag skrattade så att jag grät, så sminket höll sig inte på plats inför utgången, haha.
Därefter drog vi oss och köpte kaffe, för att piggna till lite. Och hem till Linn där lite förfest påbörjades! Det är förbannat att jag blivit så dålig av vin här förut. Det slinker inte ner! Jag får pressa ner det istället. Nåja, ner kom det!
Sen begav vi oss in vid tio tiden, för utgång in the city. Och denna gången blev det mycket roligare än de andra gångerna. Jag dansade som jag inte gjort på flera månader nu, och gud vad jag njöt! Inte mina fötter, däremot. När vi hade lämnat klubben för att sätta oss och vänta i två timmar, så tog jag mig en titt på mina fötter. Svullna & solbrända såg de ut att vara - allt utom tårna! Jag önskar att jag hade en bild att visa, det var galet. Och jag känner fortfarande av min dansande 4 timmars kväll.
Men det var en bra lördagskväll, riktigt bra! :)
Söndagen blev lugn. Sov hos Josefin, för att sedan åka och hämta min bil och åka hem till mig för att bara ta det lugnt. Sedan åt vi mumsig sallad på dinert, för att sedan åka hem till Josefin så att jag kunde somna framför Million Dollar Baby!
Nu har jag påbörjat en ny vecka. Och imorgon ska jag jobba hela kvällen också, för föräldrarna och farföräldrarna (från Norge!) ska till NYC på en show och middag och sådära. Fick förresten en parfym i present av farmor & farfar, en Dior. Luktade faktiskt riktigt gott!
Nu ska jag snart försöka sova! Hoppas allt är underbart därhemma.. Jag saknar er, som sagt!
S

26 mars

Godmorgon!
Idag trodde jag skulle vara en bra dag, men den började inget vidare... Ont i magen har jag redan, när klockan är 9, för jag dök ner i den goda nötburken i brist på annat. Så, magen är inte på topp, och jag ville gå och lägga mig nu på morgonen igen, för jag inte behövde köra mina tjejer till skolan, då de hade en aktivitet att göra tillsammans med föräldrarna på skolan på morgonen. Men, då fick jag ett sms om att släppa in städerskan, så nu sitter jag här, inte trött nog att sova. Ska dock bege mig över till Josefin's! Och jag har ju en del att göra innan jag ska börja jobba idag (vilket är vid 2.15, haha!);
- Hälsa på Josefin, som sagt.
- Tanka bilen vilket inkluderar godaste kaffet!
- Komma tidigare till gymmet
- Boxas
- Vika tvätt
- Hämta knivar
Så jag ska nog kunna sysselsätta mig!
Med denna starten på dagen ska jag glömma Mexiko för en dag, och bara kränga, haha! Det förtjänar jag faktiskt, jag har varit riktigt duktig nu sen början av februari! Så, en dag kan inte skada! Ska ha en riktig rejäl start på måndag, rensa ut kroppen så där två veckor innan jag sticker!
Idag kommer även farmor & farfar hit. Så får se hur dagarna kommer se ut framöver! Idag är iallafall sista jobbdagen för veckan, och imorgon väntar shopping utan pengar, och sedan utgång! Måste lösa sovplats dock, jag drar mig gärna inte hit hem kl halv sju på morgonen, då första tåget går typ 05.35 på morgonen. Men kul ska det bli! Förhoppningsvis, haha. Jag har ju inte haft så kul de andra gångerna, men det får man försöka ändra på!
Ha en fin dag!
S

En bra dag!

Idag har jag faktiskt haft en riktigt bra dag! Det känns så skönt att säga! Otroligt skönt, faktiskt! Började med en rolig start tillsammans med mina tjejer, för att sedan åka till gymmet och springa 11,5km på 60min! Känns så skönt när man gör bättre ifrån sig än vanligt! Och jag var självfallet genomsur efter det, haha. Sen hem för lite underhållande besök.. Därefter åkte jag & började jobba, vilket har varit en enkel dag, inte mycket jobb, utan mest hängt med tjejerna. Och slutade ca 1 timme tidigare än vanligt också!
Så nu sitter jag här, och kollar på internet. Jag har nämligen i stort sett bestämt mig för att gå en Personlig Tränare utbildning här i USA. Och ska jag göra det, så krävs det att jag förlänger & innehar pengarna som krävs. Kollade på en skola i Norwalk, ca 20 min härifrån förra veckan, men kursstarten där var 10e april, och skulle fortlöpa varje lördag i ett helt år, alltså fram till april nästa år.. Men nu har jag suttit här och spanat in en skola i New York, som dock är längre ifrån, men kommer ta ett halvår att bli klar. Och det är varje lördag hela dagen, med start klockan 10, och även varannan söndag samma tider. Så, det innebär fler timmar, men under kortare tidsperiod - precis som jag vill ha det! Jag tror faktiskt att jag ska köra på den sistnämnda skolan, ifall jag kommer kunna göra detta! Det vore så underbart kul ifall det går igenom.. Det som krävs är som sagt; 1. Pengar 2. Att familjen vill ha kvar mig ett år till 3. Att jag får in en kurs till nu i vår (man måste plugga 6 credits för att få förlänga som Au pair!). Men det ska väl gå? Denna skola var även billigare, $5000 istället för $6000. Imorgon ska jag prata med mina föräldrar över Skype, och jag kan göra mycket för att få detta att fungera! Det fanns tre olika kursstarter att välja mellan på skolan i New York, så något ska jag nog få in! Åh, spännande.
Nu väntar ett besök på favoritdinert här i Greenwich, tillsammans med stammisen Josefin! Ska bli gott, och kul att träffa henne också!!
Imorgonbitti ska jag hem till min counselor och prata igenom allt med mina planer, för att se vad hon tycker... och att hon ska hjälpa mig med mina Education Requirements! Perfekt!
Jag är hungrig, så nu får gäääärna Josefin komma =)
S

23 mars 2004

Idag var det 16 år sedan. Jag är stark nog att inte tänka på det, men när dagar som faktiskt innehåller någon slags information om pappa, då brister det. Inatt låg jag och funderade, och har en känsla att dagen idag kommer bli likadan. Jag är otroligt tacksam för att jag har allt som jag har i mitt liv. Men ibland kan jag bara undra - vad hade varit ifall denna dag raderats? Om ingenting som hände denna dag faktiskt hänt.
Nu återgår jag till min vardag, gör det bästa av den! Jag har ett halsband där jag hängt min pappas ring på, med samma initialer som mig. I guld. Så, den kommer jag bära idag!


I love you!


S

Solsken!

Åh! Det underbara vädret bara fortsätter! Tror dock att idag var sista dagen med över 20 grader, tyvärr. Idag har jag varit hela dagen i NYC! Kom hem sent igårkväll, och fick reda på inatt vid ett tiden att jag skulle vara i staden klockan 10 ungefär, så fick gå upp kl 8! Så nu är jag lagom trött, måste jag påstå! Så, ikväll blir bara film och ta det lugnt.. Och popcorn! Har otroligt nog inte ätit det på ett bra tag, brukade äta en påse om dagen! Skön kväll som väntar! Nu ska jag ta & bege mig! Ska försöka göra en lite bättre uppdatering imorgon! Haha, har inte varit så bra med det!
S

Good morning, good morning!

Fredag idag! Sista dagen av att jobba, jobba, jobba, jobba! Håller på att bli galen ju. Haha, en hel vecka med ca 12 h per dag. Det är inte illa! Speciellt inte när det inte ens får vara så många timmar. Men eftersom jag jobbar så pass lite annars, och att föräldrarna jobbar själva, så säger jag ingenting emot det. Och ännu bättre - fick precis en knack på dörren... tillsammans med extra betalt! Perfekt! Nu har jag en bättre fredag!
Vaknade till byggnadsarbetarnas skriiiitch skraaaaaaaaaatch här utanför! Men på något sätt lyckades jag baka in det i min dröms ljud eller något, för somnade om lite iallafall! Klockan är dock ca 8, så jag sov inte ut direkt!
Igår var jag på The Bronx Zoo med mina tjejer. Underbart mysigt att bara strosa runt där, även ifall allt inte var öppet än! Och inte nog med det - 21 grader var det också! Massa solsken!
Nu vaknade mina tjejer, så får gå! Kommer försöka skriva lite mer sen nu när det är helg. Har ju jobbat så mycket att jag knappt haft tid till annat.. Haha!
S

Grattis Mamma!

Idag är det mammas födelsedag! =) Grattis!!
Och inte nog med att det är det.. här är det strålande solsken & hör och häpna - ca 17 grader! Och imorgon ska det gå förbi 20! Åh, härliga värme! Jag går min första dag i shorts för detta året! Och har tjejerna hemma idag igen.. Men idag var det bara jag & Lilly för det mesta! Vi var i parken, och sen åkte vi till favorit dinert och åt gott! Mums. Dagen har gått väldigt snabbt än så länge, och nu slutar jag om "bara" 5 timmar. Dessa dagar blir lätt dryga, för när tjejerna är hemma jobbar jag minst 12 h, och detta är tredje dagen i rad! Jag sa att jag skulle skjuta mig själv ifall det blev idag med. Men, jag har klarat mig än så länge! Men imorgon... Ja, då kommer jag gå crazy! Imorgon vill jag: Ta en fin morgonpromenad, mysa lite ute i solen, ta mig till boxningen (inte boxats på 2,5 dag nu!) och sen hämta tjejerna, jobba ett par timmar & sen njuta av "kvällsvärme"! Hur varmt det nu kan bli på kvällen imorgon. Ska nog träffa Josefin & Linn imorgonkväll, så det blir nice! Hoppas bara Linn kan, har inte sett henne på en vecka nu! Och vi har båda news att utbyta haha!
Nu ska jag förhoppningsvis snart kunna prata på Skype med mamma & sjunga för henne! Sen laga lite middag till tjejerna, för att sedan åka iväg till deras simning och jag ska förhoppningsvis kunna springa av mig mina bites av Lillys pannkakor! Oops.
S

Galet!

Godkväll!
Jag är helt slut, efter en lång helg! Inte lång på ett dåligt sätt, jag har bara hunnit med en massa.. Och vi har haft storm här, på ett ungefär! Massa träd föll, över väg som motorväg, och bara att ta sig runt här i Greenwich var en fara! Fram kom jag dock. Inte sitter jag inne för det, inte haha! Det negativa är att jag kommer få jobba hela dagen imorgon... från morgon till kväll! Så jag bestämde mig att gå på den tidiga boxningsklassen imorgon bitti igen! =)
Helgen har inneburit - ätit ute en hel del, festat till det med massa (!) vin, provat på något nytt och funnit något nytt.
Inte illa det, inte! Har haft en bra helg. Inget att klaga på alls!
Åh, förresten! Helt galet. I fredags sov jag borta, så hade bilen med mig, och det var tur det! I med stormen, så föll vår stora & tunga basketkorg ner rakt där min bil brukar stå. Jag hade inte haft en bil kvar ifall den hade stått parkerad där! Vilken tur.
Nu kommer snart Josefin över, så ska spela lite Alfapet (Scrabble!) och ta det lugnt... Jag kommer behöva sova tidigt ikväll om jag ska orka gå upp kl 5 imorgon!
Godnatt,
S

One month!

... sen befinner jag mig i Mexiko! Åh, jag vill ha sol, bad & goda drinkar NU! Men om en månad, så. Inte nog med det, jag kommer ju få träffa Matilda & Emilia. Det är snäppet bättre än att åka till Mexiko, måste jag få påstå! Det ska bli så otroligt kul att se dem igen! =)
Jag håller ju på att spara en massa pengar till resan, så än så länge har jag inte kunnat göra några fler inköp inför resan. Jag kommer "behöva" 1 eller 2 nya bikinisar, några klänningar & framförallt skor! Jag trodde inte jag skulle kunna säga detta & mena det - men (!) jag har väldigt få par skor här.. Måste köpa upp mig lite på den fronten.... när jag får pengar till det! Det är det negativa med att försöka resa, köpa dator osv; jag behöver spara heeela tiden! Jag lever snålt. Vilket är mindre kul! Dock vet jag ju vad jag får för det, så jag ska inte klaga! =)
Idag har varit en bra dag! För en gångs skull har jag gjort något kul under dagen.. som inte innebar träning! Gick ut på frukost, vilket jag i princip aldrig gör. Blev lite senare än vanlig frukost, men en god omelett! Mums. Annars har jag åkt runt, blivit visad lite andra delar av detta land. Haha, dock NY, men ställen jag inte sett förut.
Och jag har verkligen njutit av mina tjejers sällskap idag! De är så underbara små tjejer, att det är helt otroligt! Jag har verkligen fastnat för dem. Vilket jag (innan jag kom hit!) inte trodde att jag skulle. Inte på detta sätt! Men de är otroliga små liv! Eller ja, så små är dem inte! Men, ni förstår poängen!



Otroliga barn! Verkligen. De är anledningen att jag verkligen vill stanna här! Bara att få en puss på kinden av min minsting som utbrister "I love you, Sarah", kan göra min dag!


Jag spenderade lite extra tid med dem ikväll, bara kände vilken bra dag jag hade med dem! Men nu väntar snart sen middag på Dinert, med Josefin! Sen ska jag hem & sova sova sova! Hoppas jag på iallafall. Min sömn har inte varit speciellt bra på senaste tiden... Inte fått tillräckligt. Och tyvärr tagit sömnpiller!

Snart väntar min favoritsallad, så jag är på toppenhumör!

S

I'm gonna find a way to make it..

Godkväll!
Haha, jag har verkligen ingenting nytt eller intressant att skriva.. Därav anledningen till att jag inte skrivit idag. Mina dagar ser likadana ut, mina kvällar ser likadana ut. Ja, ni förstår! Och gör jag inget speciellt, så finns det ju inte så mycket att skriva. Så, så får det bli, haha!
Nu ska jag nog sätta på ännu ett avsnitt av Gossip Girl och för en gångs skull försöka somna innan midnatt.
Godnatt,
S

Tisdag!

Goddagens!
Byggarbetarna utanför, men vad gör det en dag som denna? Gud, vad bra jag mår idag! Solen skiner, jag är nyduschad efter ett träningspass & jag vet inte allt! Inte ens det faktum att jag tvättar, är supertrött just nu, gör detta till en dålig dag... Nej! När solen kommer fram blir allt så mycket bättre!
Fick inte provat det "nya" gymmet igår, för A skippade simningen, så jag fick ta tjejerna hem, och åkte till mitt andra gym efteråt istället. Men idag så! Jag har två timmar ledigt innan jag kör min äldsta hem, så då ska jag testa på gymmet! Får se hur mycket jag orkar, jag känner att kroppen är rätt trött idag! Men, jag kan alltid dra mig upp på löpbandet. Om inget annat kan jag ju promenera mestadels! =)


Jo, en sak hade kunnat vara lite bättre! Att ni var här. Jag saknar er!


S

Sunny day!

Ännu en otroligt fin dag här! Man blir så lycklig. Jag har hunnit åka till gymmet med Josefin, och sen fortsatte vi på en kort promenad ute i Cos Cob! Mysdag än så länge... men sen kom jag hem till tvätt, tvätt och mera tvätt. Att tjejer kan använda så mycket kläder, helt crazy! Men nu är det också avklarat, så nu ska jag snart åka och köpa en kaffe för att sedan sätta mig ute i solen och vänta på att A ska sluta skolan! =)
Hoppas ni har en fin dag!


Förresten - ikväll ska jag testa det andra gymmet, där mina tjejer simmar på! Så hoppas det är något att ha, för jag får ut mycket mer av mina kvällar då, istället för att bara sitta och läsa en timme när A simmar. Så jag har inte orkat duscha & göra mig iordning idag... så stannar i gymkläderna, haha!



S

Är våren här?

När man vaknar och hör fågelkvitter.. är våren här då?
Så underbart det låter! Och utanför har det precis varit sunrise, och nu ska min dag sätta igång! Det här kommer bli en bra dag, känner jag!
S

Proteinbar!

Mums, det var länge sedan jag åt en sådan här! Jag brukade äta en eller två om dagen, men pga att det kostar så mycket, så har det blivit desto färre. Jag kommer inte ens ihåg när jag åt en sist! Men nu ska avnjuta en! =)



Mumsfilibaba! Var tvungen att ta en liten bit så fort jag kom in på mitt rum, haha! Och nyttig är den. Inget socker i alls, och 32g protein, så det fyller ju en del krav av nyttigheter!

Idag har faktiskt varit en riktigt bra dag! Känns otroligt bra att kunna säga det..
Jag vaknade & skypeade lite med saknade Emma, sen drog jag på mig mina gymkläder, gick ner och åt en banan, och begav mig mot gymmet. Nej förresten - en kaffe blev det också! När jag kom till gymmet tänkte jag att jag skulle ta ett enkelt pass, men det blev motsatsen! Herre min skapare vilket underbart pass det blev!
- 10 min Cardio
- 30 min styrka, blandade maskiner för mage, armar & rygg
- 60 min Cardio
- 15 min löpning
- Magträning på matta tillsammans med medicinboll

Kände mig så otroligt bra efteråt!!

Efter det begav jag mig till Linn för att sedan bli klippt! Otroligt snällt och bra att hon är frisör och kan klippa topparna. Jag har lyckats hålla mitt hår i bra skick för en gångs skull, men klippte mig senast när jag var hemma under jul, så det behövdes klippa av litegrann. Tror dock bara hon tog ca 5 mm eller så! Perfekt, enligt mig!!
Och till det bästa av allt..... Det var 15 (!!!) grader idag!! Så vi tog en promenad i Old Greenwich, på ca 1h 15 min. Underbart! Vi båda två blev alldeles lyckliga. Så här ska det vara i några dagar nu, så ska försöka vara ute så mycket som möjligt. Det var flera månader sen sist ju!
Dagen avslutades med min favoritsallad på Dinert här i Greenwich. Åh, den är så god. Fast idag var den inte så god som vanligt, konstigt nog. Men ändå yummi!
Nu sitter jag här med min bar, och en Snapple och ska sätta på Gossip Girl och bli ännu lite tröttare.
What a day!! =)

Godnatt,
S


Helgen som gått!

Söndag redan!
Min helg har faktiskt varit en bra helg, trots en lååång resa igår. Haha, en resa ner till Caroline i New Jersey skulle ta ca 1 timme, men pga en GALEN trafik, så satt jag i bilen i nästan två och en halv timmar!! Jag körde lite fel, men det blev inte mer omvägar än ca 1 km, så det var ju helt okej, dock satt jag stilla tre gånger, när trafiken inte rörde på sig.. Smsade med Caroline att "Jag kommer nog om en timme" när jag skulle varit där när som helst. Sen när jag hade ca 6 miles (1 mil) kvar, så skrev jag något i stil med "Nu är jag där snart"... ja, närmre 40 min senare! Fram kom jag... men jag körde ca 8 mil på två och en halv timmar. Inte för att glömma att jag blev kissnödig redan efter en halv timme-timme i bilen, och höll på att spricka haha.
Väl där möttes jag av Caroline, och vi åkta till ett stooooooort outlet mall, med alla vanliga affärer. Tyckte det var lite ovanligt, eftersom det brukar vara bara märkesaffärer på sådana mall. Men jag tyckte det var ett bra mall, aningen bättre ifall man hade en massa pengar att spendera. . .
Vi åkte sedan hem om till henne, för att sedan åka till hennes vän, skulle egentligen åka direkt och äta, men hennes värdföräldrar kom hem mer än 2 timmar försent! Men det blev sushi när de väl kom hem, och den var otroligt god!!
Sushi kan aldrig bli fel! Och mycket av det också!
Påvägen hem var jag rädd för att det skulle ta lika lång tid, men tog en och en halvtimme, lite mer lagom! Men fick köra igenom två tullar! $8 var! Fast, det var det värt för en liten tripp =)
Låg och smsa och kollade lite Gossip Girl när jag kom hem, så somnade inte förrän strax innan 2, så är lagom trött nu!
Pratar med Emma, och ska nog dra mig till gymmet sen! Men det är ju så fint väder ute!! Får se hur dagen blir idag =)
S

Found it!!

Haha, gick ner nu & visst hittade jag GPSen! Hääärligt Sarah!

Förkylningen!

Den sitter fortfarande i, och det gör mig galen! Vill inte vara förkyld, orkar inte med det! :( Men, jag kommer vara lite dum idag, och träna ändå! Jag måste få lite energi från någonstans & röra på mig älskar jag! Så nej, det blir gymmet nu! Sen leta vidare efter gpsen!
Ha en fin dag =)
S

Helg igen!

Insane att det är helg igen! Jag tycker veckorna går så otroligt snabbt, det är ju helg oftare än veckodagar, känns det som! Men jag ska inte klaga för det ;) Haha!
Mina planer för idag är att ta mig ner till New Jersey, ifall jag hittar GPSen! Jag kollade upp vägen dit igår på GoogleMaps, med tanken att det inte kommer vara speciellt svårt att köra dit. Men oj! Ungefär 12-13 steg, och tull hit, tull dit! Så, jag får snart gå ner & leta efter den... Har letat tidigare, men inte hittat den. Och familjen drog iväg på alla sina aktiviteter, så de lär jag inte träffa heller för hjälp! Nåja, blir det inte idag så får det bli en dag snart! =)
Jag vaknade 06.30 imorse, på en lördag! Jag hade ställt klockan på tidigt, men mer mot åtta-tiden, men vaknade min vanliga tid av mig själv. Bra på ett sätt! Jag vill ju få in rutiner nu! På riktigt. Inte bara under veckodagarna för att sedan förstöra det under helgen. Och lyckas jag nu är det ju bra! Dock lite tråkigt nu, för jag har ingen aning om vad jag ska hitta på de nästkommande timmarna. Får se, kanske går ut på en promenad, eller något! Det såg ut att vara fint väder ute iallafall. Alltid något!
S

(!)


Haha, jag har ingenting att göra just nu! Så sitter här & busar runt på min älskade vän! Haha, jag har några galet roliga bilder på mitt Photo booth, dock på min minsting! De är så roliga, och går alltid att kolla på om jag behöver bli på bättre humör!

Nu väntar frukost nr 2 sen booooxning! =)


S



En helt vanlig morgon...

Godmorgon!
Här sitter jag, gaaaaalet trött idag! Jag vet inte vad jag känner för en alarmklocka som går av 06.28!? Nu har jag t.o.m börjat gå upp senare.. Hm! Det sköna var dock att jag vaknade ca 15 min innan klockan ringde, så jag trodde att det skulle göra mig pigg, men icke! Får väl se om jag kan brygga mig lite kaffe eller något, för jag behöver bli pigg, om jag ska orka jobba, städa sen boxas!
Vi hörs sen =)
S

Jag mår bättre!!

Åh, så skönt det känns att vara lite bättre iallafall! Jag kände mig så pass bra att jag drog mig till gymmet ikväll.. En snabbvisit blev det, ca 25min löpning! Bättre än inget!
Jag erbjöd mig ikväll att städa huset lite imorgon. Vår städerska är i Columbia nu, och kommer inte hit på några veckor.. Så jag tänkte att istället för att S ska behöva ta sin lilla lediga tid till att städa huset, så kan jag ju hjälpa till! Jag bor ju här, jag med! Så det står på schemat efter att jag lämnat mina tjejer imorgon!
Nu ska jag kolla lite Gossip Girl till jag somnar!
Godnatt,
S

Need you now..

Hoppades på att jag skulle sluta tidigt ikväll, visste dock innerst inne att jag inte skulle det! Fick lägga min minsting idag, så hon ligger just nu, kanske inte sover än.. Och jag måste hålla mig uppe en timme till! Jag som bara vill sova! Mår lite bättre, fortfarande svårt för att andas med min näsa dock! :(
Idag har verkligen varit lugnt, inte gjort mycket alls. Inte mycket mer än att kolla på massor av avsnitt av Desperate Housewives and I love it! Jag försökte ladda ner några avsnitt till, men hittade inga efter Season 6 episode 13. Har ingen aning vad som går på tvn just nu, får kolla in det!
Åh, nu kom min älskade lilla minsting in & ville sova här en stund! :)

Får mysa lite med henne istället för att sitta här!
Godnatt,
S

Nej!

Godmiddag!
Jag har gått & blivit asförkyld! :( Jag som "aldrig blir sjuk!" .. Ah, vad tråkigt! Kände av det i måndagskväll, men tänkte att det blir säkert bättre. Så, jag gick till boxningen igår morse, men kände hur trött jag var. Orkade knappt slå på bagen... Efter det bestämde jag mig för att det är bäst att vila ett par dagar nu! Min värdpappa hade en dag av extremförkylning i helgen, så jag hoppas att mitt kan gå över idag. Vill ju tillbaka till verkligheten så snart som möjligt. Tråkigt i längden att bara ligga hemma. (Jag har dock en massa (!!) Desperate Housewives avsnitt att kolla på). Jag kommer överleva en tråkig dag, och förhoppningsvis bli av med förkylningen. Gick upp ca 8 ggr inatt för att jag vaknade av att jag inte kunde andas! Nej, nu måste jag kurera mig! Massa frukt, te & vad kan man vara bra när man är sjuk? Är ingen expert på att vara sjuk ju!
Nu ska jag snart jobba vidare. Vi hörs sen!
S

Good morning, stuffy nose!

Godmorgon!
Usch, jag sitter här med en täppt näsa. Lite mindre kul! Började känna av det igår, men nu satt det verkligen stopp på luften när jag vaknade! Hoppas att det går över, vill inte bli sjuk. Och guuuud, vad hungrig jag är! Får nog stoppa i mig något tidigare än jag brukar, brukar äta frukost med mina små strax innan 8, men nu är klockan bara 6.30 & jag håller på att svälta, känns det som.
Idag väntar en dag som alla andra, tror jag iallafall! Förutom att mina tjejer inte har simning, utan ska bara ta fota till det.. Så mindre aktiviteter för dem, mer jobb för mig, haha! Annars blir det de vanliga, boxning! =)
S

My Monday!

Godkväll!
Åh, känns skönt när klockan är strax över nio, man sitter nyduschad i sängen, och vet att man kommer kunna slappna av! Förhoppningsvis somnar jag i tid också. Borde göra det, eftersom jag gick upp innan fem imorse!
Fick sluta en timme tidigare ikväll, för att min äldsta skippade sina aktiviteter pga läxor! Även om det bara är en timme, så känns det mycket skönare att sluta 18.45 jämfört med 19.45! Så jag stack lite snabbt till gymmet för 60 min Cardio! Härligt slut på dagen...
Vad har jag då gjort idag?
- Betalade mitt böter!
- Spelat massa Uno med min minsting!
- Lagat spagetti med köttbullar till mina tjejer (som dock inte åts idag, haha!)
- Skypeat med Emma!!
- Pratat med B om att byta medlemskap av gym!
Ja, det var nog det! =) Har haft en bra dag iallafall! Det hoppas jag att ni också har!?
Nu ska jag ta och lägga mig ner till ett eller två avsnitt av Desperate Housewives, för att sedan sova så gott!
Godnatt,
S

Early morning!

Idag gick jag upp tidigt!! 04.50 gick alarmet av! Och jag var inte ens trött? Det var nog det mest överraskande. Det kändes som att jag vaknade utvilad. Gick upp & lade mig vid 21 igårkväll, dock somnade jag inte förrän 22-23 tiden, så jag fick ju ändå mina timmars sömn!
Jag gick ner, åt mini lite gröt, drack kaffe och gjorde min 12 årings lunch och begav mig sedan! Haha, när jag kom dit ca 5 min innan passet, så var där en bil där, så jag vågade inte åka in direkt (var rädd att det skulle vara tomt, haha!) så jag körde en omväg, och när jag kom samma minut som det startade, så var där en 5 andra. Bättre så! Allt som allt var vi ca 10 st på passet, vilket faktiskt var rätt lagom! Jag gillade verkligen det tidiga passet! Jag var piggare efter än vad jag annars varit vid den tiden & passet var lagom i nivå också, inte alls för hårt, vilket jag trodde! =)
Efter passet kom jag hem lite senare än jag trott, men jag var hemma i god tid ändå.. Jobbade en timme ungefär, sen åkte jag & sprang lite, och därefter till Greenwich Town Hall för att betala mitt parkeringsböter. Haha, jag gick runt & yrade, tills jag till slut gick in i ett rum och sa att jag var lost. Så en man därinne visade mig hur jag skulle gå. Jag skulle gå utanför byggnaden, och in genom en annan dörr. Haha, där hade jag gått och snurrat och jag hade inte ens behövt gå in där. Nåja. Nu är det betalt iallafall!
Idag funderade jag lite på att förlänga... Jag ska överväga det igen. Jag menar - jag kommer aldrig få tillbaka detta ifall jag åker hem, men det där hemma kommer alltid finnas kvar! Hm, att bestämma mig kommer upp "snart"!
S

The Y!

AH! Blir galen. Var & tränade imorse, för en gångs skull på det vanliga gymmet, och vad händer? Jo - jag kommer dit, hittar INGEN parkering, och det är söndag morgon kl 9! Jag kör runt alla platser, ner i garaget & upp igen, men inga platser. Så, det som återstår är att ställa sig där alla andra ställer sig när det inte finns platser, på sidan av "vägen" som går ner mot garaget. Och jag går in & fullföljer mina 90 min av Cardio.... för att mötas av en neonorange note:


SJÄLVKLART kommer farbror polis där, och sätter ett böter denna dag! Denna dag av ALLA. Jag har aldrig sett dem där, så nu sitter jag med ett parkeringsböter på $50! Otroligt retande för;
1. Jag sparar massa pengar nu, så jag har $60 att leva på per vecka!
2. Jag gjorde mitt bästa, satans Y som inte kan hitta på ett bättre system så att folk som inte ska in på gymmet ställer sig där!
Åh, sånt här gör mig upprörd! Inte enbart för detta, men av två andra anledning, så tror jag att jag ska säga upp mitt medlemskap där;
1. De ändrade min månadskostnad utan att säga till!
2. Jag är nästan aldrig där!
3. Fick inbrott i min bil där!
4. Fick parkeringsböter idag!
Nej, antingen ska jag börja på det andra Y, eller så skippar jag det helt!
Nu ska jag sova tidigt, för att gå upp kl 05.00 (kanske 04.45!) för att boxas imorgon bitti! Wish me luck, för jag vet inte om det är anpassat för en sån som jag. Men, jag hoppas på det! Boot camp, here I come!


Godnatt,
S

RSS 2.0