Valborg!

Glad Valborg (eller hur man säger)!
Vad gör alla ni därhemma idag? Firar på något roligt sätt gör ni säkert!
Idag hade jag kunnat dra mig in till city för att fira Valborg på ett svenskarrangerat ställe! Men nej, alla här jobbar, och jag har ingen lust att dra mig tillbaka till Greenwich kl 5.40 på morgonen, ensam! Så jag får hålla mig hemma! Jag har ändå varit ute rätt mycket på sista tiden, så det gör inte så mycket. Nu återstår det bara att se vad jag kan tänkas hitta på ikväll istället haha! Josefin skulle ut & äta och sedan på bio, men filmen lockar inte så mycket. Så, jag får se! Kanske blir en lugn kväll. Fast det lät väldigt tråkigt! Nåja, det löser väl sig!
Innan jag åkte till Mexiko kom det ett kuvert från organisationen om förlängning. Så det ska jag åtminstone försöka ta upp nu i helgen. Vilket även inkluderar att jag måste ta en till collegekurs. Kommer ta en weekendkurs till, bara för att jag måste! Man måste complete 6 credits, eller vad det är, och jag har bara hälften. Så det får jag ta itu med, för anmälningen ska vara inne innan måndag!
Nu fick jag nyss sms av en vän att hon är utanför! Ska köpa hårfärg & färga hennes hår!
Ha en fin dag!

Så här ser jag ut idag! Haha, intressant, va?


S

27 April!

Herregud! Snart är april över. APRIL! Det är helt otroligt. Tiden går så snabbt, men så sakta på samma gång. Veckorna försvinner, helg hela tiden. Men månaderna känns sakta, men ändå är det snart maj.
Sen jag kom hem från Mexiko har det inte hänt så värst mycket.. Umgicks lite med Emilia & Matilda nu när de var tillbaka i USA med mig! Men de åkte in till NYC och spenderade dagarna där, men på fredagen åkte jag in & mötte upp dem! Vi åt först på en god sushirestaurang, men en otroligt god förrätt, lätt friterad broccoli & sötpotatis. MUMS!



Efter middagen befann vi oss på deras lilla hotellrum, för att invänta Josefin & Shelby! När de väl var där korkade vi upp & tog en lugn förfest. Runt midnatt drog vi oss mot klubben som vi var på sist och där var det allt skojsigt! Kul att festa med vännerna hemifrån här i NY! Det drog upp stämningen för mig en aning!
Dock var det lite problem då vakterna trodde att min vän Shelby köpte droger av en uteliggare, så hon blev utslängd. Han bara drog fram det rakt där! Ah, gubbe!


Vi träffade upp Rebecca & Kajsa därinne! :)

Lördagen var E & M's sista dag i New York, så den spenderade vi ute i solen, bl.a. i Central Park! Och lite shopping på det, Emilia ville dra sig mot Bloomingdales, så det gjorde vi! Sedan vid 16 var jag tvungen att ta mig tillbaka hemåt, för att sitta barnvakt till mina tjejer tillsammans med morfar!


Så förutom det har det inte hänt speciellt mycket! Har ätit på mitt älskade Diner två dagar i rad, och verkar bli så ikväll med tillsammans med mina små tjejer. Mums, den salladen jag alltid äter där är enormt god!
Idag är min äldsta hemma sjuk, så vi sitter bara här framför varsin dator och har tvn igång. Jag ska snart åka & se om jag kan hyra The Lovely Bones förhoppningsvis har affären den!
Take care,
S

I pray to a God that I don't believe in!

Ikväll blir det utgång i NYC! Jag har faktiskt längtat till denna kväll.. Har inte varit speciellt sugen på utgång här i detta land, men ikväll så! Kanske är det för att jag har Matilda & Emilia här!? Nä, jag är pepp!
Ska jobba i ett par timmar nu, för att sedan få skjuts till stationen för att ta tåget in till New York! Sen blir det middag (sushi förhoppningsvis!) och sedan blir det att festa till det!
Jag känner inte riktigt för att skriva, så det får blir detta! Haha!
Take care,
S

The you you're meant to be!

Godmorgon!
Ny dag idag, som jag tänker göra bättre än gårdagens. Så det så! Går inte in på det, men igår blev jag riktigt irriterad av en grej som hänt, men det ska jag inte tänka på idag. Försöka iallafall..
Så, torsdag! Näst sista jobbdagen i veckan! Och imorgon väntar New York & utgång tillsammans med Matilda & Emilia och några av mina vänner härifrån. Ska bli så kul! Och sen sova hos de på hotellet, och hem på lördag.
Hittade lite kläder igårkväll när jag var iväg med Josefin, från Forever21, så jag ska bara bestämma mig vad jag ska välja att ha på mig! Funderar på ifall jag ska lämna tillbaka det jag inte använder!?

Jag hoppas på beach väder idag!! Först blir det dock presentshoppande, men sen så tänkte jag ta mig en löptur vid stranden, och snälla, snälla - låt mig få ligga och njuta av solen efteråt!


Nåja! Nu börjar jag snart igen, så ska vila huvudet i en minut, sen gå och väcka tjejerna!
Ha en fin dag!
S

Tillbaka till verkligheten?

Välkommen tillbaka, Sarah! Eller något liknande!
Jag har ju varit i Mexico i en vecka, kom hem i söndags. Oj, vilken resa! Inte ett positivt oj, dock! Har redan beklagat mig till en massa folk, så ni vet nog om det redan.. Det var på gång till naturkatastrof i Mexico! Regnet bara föll ner, åskan kom, och ja - vädret var inte alls bra. Vi var glada att vi iallafall fick 6 timmars sol på en vecka! Och det följer till att vi inte kunde göra de aktiviteter vi verkligen ville göra, så som simma med delfiner, åka till grottor etc. Vi gjorde i princip ingenting vi trodde att vi skulle göra. Festandet blev inte speciellt mycket heller, då det inte fanns många ungdomar där, det var rätt dött. När vi satt på restaurangerna var ca 3-4 bord upptagna, det var allt. Och ja, inte blev det mycket mexikansk mat inte heller.. Hard Rock tre kvällar, Hooters en, och Rain Forrest Cafe en! Haha. Nåja, jag åt goda hamburgare åtminstone. Och de är det slut på nu!
Det positiva med resan var självklart att jag var där med Emilia & Matilda, även ifall vi inte var på så gott humör hela tiden, så var det otroligt kul att spendera tid med de! Och det är inte slut med det, utan det väntar en utgång på fredag i New York tillsammans med dem, vilket ska bli skoj. Ser framemot en lyckad utgång!
Får ladda upp lite bilder här, bilderna får beskriva vår resa lite bättre än vad jag nämnt här:










Det var allt jag hade att bjuda på! Haha, jag har ingen aning hur man vänder bilder, så där var några som man får vrida lite på huvudet för.
Nu ska jag sova! Ny dag imorgon! Godnatt,
S

Tomorrow!

Aaaaahhh! Jag känner mig enormt glad just nu! En timme sedan var jag något så galet uttråkad, men nu så - nu är jag excited för imorgon!
De sista dagarna har faktiskt varit helt okej.. Har börjat umgås en hel del mer med ett par tjejer jag "nyss" träffat. Stört sköna! Och tro det eller ej - ingen utav dem är svenskar! En kanadensare, en britt, en tysk och en från Costa Rica. Mixat och bra! Sådant tycker jag om! Så, jag tror nog att jag kommer kunna underhålla mig här ett tag till! Haha. Nej, men faktiskt, sköna personligheter!
Dagarna har väl inte varit speciellt händelserika egentligen men jag har varit och ätit på Dinert en gång, favoritsalladen! Och spenderat lite tid på stranden, och idag blev det först hårdträning, sedan åkte jag tillsammans med tre av tjejerna till Stamford för lite mat, och sedan åkte jag hem om och hittade älskade Emma på Skype! Det gjorde absolut min dag, utan tvekan! Och sedan åkte jag ensam till mallet, haha. För att inte hitta det jag skulle ha, vilket var en extra klänning till Mexico, men hittade två linnen! Och sedan tog jag mig en tur till Carvel, för en sista (?) glass på ett tag nu! God är den, och han som jobbar där vet precis hur jag vill ha den, så behöver inte ens nämna vad jag vill ha!
Jag funderar nu på ifall jag ska ställa klockan för att åka till gymmet och springa imorgon med, eller om jag ska springa på stranden... Stranden är en bit härifrån, och ska tillbaka dit för att sola senare på dagen, så jag borde nog dra mig till gymmet!? Att jag gör bättre ifrån mig där gör inte saken mindre bra! Så, gymmet får det nog bli.. Annars så ser morgondagen nog ut ungefär så här:
- Träning! Antagligen springa 10km, kanske boxning ifall det är en bra instruktör
- Hem och dusha & förhoppningsvis fixa med skattebetalningen här (berättar mer om det senare!)
- Träffa tjejerna på stranden alternativt lunch. Stranden lockar dock mer!
- Hem och packa, för att sedan hämta upp EMILIA & MATILDA!
Jag vill gå och sova nu, så att det kan bli söndag!
Och inte nog med det - imorgon är det Peters födelsedag. Han blir en gamlare get imorgon. GRATTIS!!!
Nu slocknar jag snart. Lördagskväll, och klockan är inte ens 23. Efter Mexico blir det verkligen ändring på mina helger här i detta land. Utan den minsta lilla tvekan!
Sov gott allihop!
S

Oh, sunny day!

Herre min skapare! Dessa dagar här är underbara! Idag var det lite chilly, ca 22 grader! Galet... Igår var det över 30 grader! Helt plötsligt!!
Så idag har jag spenderat i princip hela förmiddagen på stranden. Började med att springa i 40 min, för att sedan möta upp två tjejer och ligga på stranden tills klockan blev närmre 13! Underbart. MEN - sen jag var i Barcelona förra våren, så har mina ögonlock blivit jättekänsliga. Jag brände dem rejält därnere, och nu kvittar det hur mycket jag smörjer in dem, de värker fortfarande av minsta solberöring. Några tips? Speciellt nu inför Mexico. Inte alls bra, för då får jag sola, bada & festa med solglasögonen på! Haha. Nåja! Hellre vara där med solglasögon på hela tiden, än inte där alls!
Åh, jag blir så hysteriskt glad av detta, så det är allt jag vill ha sagt!
Three and one!
S

When hard times have found you

Godkväll!
Om en vecka befinner jag mig i Mexico tillsammans med Matilda & Emilia! Jag längtar ihjäl mig. Vill åka nu! Fast jag ska inte klaga.. Jag har varit på stranden de senaste 3 dagarna! Kanske inte legat och pressat, men senast idag gick jag på promenad med Josefin - i bikiniöverdel & shorts! Så otroligt skönt. Närmare 25 grader har det varit de senaste dagarna, och bättre blir det. På onsdag väntar 27 grader!! Åh, om det ändå kunde vara så här alltid. Det sprider så mycket lycka!


Detta är bara en anledning till att jag älskar det här i USA! I april månad får jag gå och njuta av strandpromenader, och ha utsikter som dessa! Underbart!

Helgen vart bra! Spenderades med Linn & Josefin. Linns sista helg här. Usch, inte kul att en efter en åker hem! Nu är det hennes tur.. På onsdag! Så vi ska försöka spendera en del tid imorgon och sen även på onsdag.. Sen är det ju bara jag & Josefin kvar här av svenskarna som jag umgås med dagligen! Men det kommer ju flera..
Något som är desto mindre bra är att mitt humör går upp & ner. Oftast är jag på gott humör, men sen vänder det helt plötsligt och det mesta känns inte bra. Jag har svårt att förklara det, men det är en känsla som finns med mig, tyvärr.
Nu skulle egentligen Josefin & Linn komma hit, men de blev kvar på Target. Så jag ska bara ta det lugnt, för att sedan gå och sova. Borde egentligen sova nu, men känner inte riktigt för det än!
Godnatt,
S

This is what I call a Good Friday!

Långfredagen idag, alltså Good Friday här! Och den är good, alldeles för good nästan! Jag kom på igårkväll att min äldsta inte har skola idag, så jag kunde vakna nääästan en timme senare än vanligt (hurra för 07.00!). Och inte nog med det - när jag vaknade imorse, gick jag ner & fick reda på att jag bara behövde jobba som vanligt under morgonen (men vilket visade sig blev att jag inte behövde köra min tjejer ens!) och sen hämta upp dem vid 13.15 och lämna dem hemma! Man kan inte klaga på 2 timmars jobb på en fredag?! Nejnejnej! Åh, underbara långfredag!
Jag åkte iväg & boxades som vanligt. En ny tränare, vilket var kul! Klassen var bra, bättre än de andra jag provat på och inte gillat. Så hans klasser kan jag nog fortsätta gå på! Och sedan bar det hemåt för dusch och skulle egentligen Skypea med Emma, men hon kom aldrig in! Så nu ska jag snart bege mig till Josefin för att hämta upp henne, och sedan åka till mina tjejers skola. Och inte blir det sämre heller när vädret är på topp! 20 grader & strålande solsken.. Så det är shorts & t-shirt idag!! Dagen idag blir shopping med Josefin & Linn, sedan hem till Linn för BBQ som hennes Go Home Party eller något! Ska bli trevligt! Sen får jag se vad som händer, om något händer haha!


Så nu ska jag åka iväg och starta resten av min dag! Hoppas ni har en fin långfredag! :)
S

Nothing but a pretty face

Ännu en dag har gått förbi! Det har varit en halvbra dag idag. Jag började den som vanligt med lite träning. Boxning, som vanligt. Men mot slutet av timmen så kändes det som att jag var nära att drabbas av panikångest. Varför vet jag inte. Känslan bara kröp sig på snabbt som bara den. Jag har aldrig känt något sådant innan. Jag var tvungen att lämna rummet för lite frisk luft. Läskigt, det där! Jag vill inte att det ska hända igen.. obekvämt blev det! Och speciellt när jag inte riktigt kan förstå varför det hände. Visst, jag har en del i mitt huvud som ligger och gror. Men, inte som borde poppa upp sådär?! Usch nej, inget mer sånt!
Annars flöt dagen på. Fick mat serverat på bordet idag! Inte varje dag jag får det. Och inte varje dag det är fläskfilé och ris, tillsammans med en god fruktsallad till efterrätt! Det får jag tacka deras farmor för!
Och jag fick åka & handla lite matvaror idag. Första gången jag har gjort ett lite större inköp. Jag själv köper varor hela tiden, men då till mig själv. Jag har en grej för mataffärer.. Kan tycka att det är kul att gå runt där, och plocka på sig lite allt möjligt! Det är liksom lite lugnande för mig. Och då slinker det ju även ner en del grejer till en själv, men det kan man ju förtjäna, haha!
HAHA! Höll på att glömma en sak! Ikväll när jag körde min 9-åriga L till simningen, så lyssnade vi på betydligt högre musik än vad hon är van vid (jag har dock vant dem vid hyffsat hög musik!), och jag ser under bilfärden hur härligt hon tycker det är med nivån högre. När hon sedan ska lämna bilen vänder hon sig till mig och säger:
"You know what Sarah? I've always looked at those cars with this loud music and thought I wanted to be just like them... and now I am" HAHA! Att återberätta är aldrig lika kul, men herre min skapare vad jag skrattade! Det var så otroligt roligt när hon sa det, och sättet hon sa det på. Hon är så skön!
Nej, nu sitter jag här och känner mig faktiskt trött efter att ha haft Linn & Josefin på lite besök här hemma. Spelade Scrabble & snackade lite, sen for de iväg på en glass på Carvel. Jag (!!) ångrade mig sedan och bestämde mig för att inte följa med och ta en glass. JAG! Lite credit får jag få för det, haha. Fast gud - en glass hade inte suttit fel!
Sov tajm nu! Godnatt,
S

RSS 2.0