If we ever meet again...

Nu var det ett braigt tag sedan jag skrev något! En hel del har väl hänt sedan sist...
Rebecca är här just nu, underbart! Hon kom för lite mer än en vecka sedan, och ska stanna till söndag. Vi började med att hon kom hit i torsdags förra veckan, för att spendera dagen här. Tyvärr jobbar ju jag, så det blir inte mycket utav eftermiddagarna/kvällarna. Men så länge man kan ses lite, right?!
Sedan var det fredag och jag fortsatte med min nya favoritgrej - muay thai! Känns som att det i stort sett är i princip samma sak som boxning, men jag älskar det! Jag är fast! Efter träningen bar det av till Mamaroneck igen (samma town som jag boxas i!) för att träffa upp Elin & Linnea! Där var även ett par av deras vänner, så kvällen blev att spela lite beer pong & sedan droppa av dem till en bar. Sov borta, så kom hem i lagom tid till att byta om och sticka iväg till träningen igen på lördag morgon... Åh, love it!
På lördagskvällen var det tänkt att fira min födelsedag, vilket det även blev. Åkte in med tåget till city efter att jag hade tränat, för att mötas upp av Malin & Rebecca! Vi gick runt lite i city innan det blev dags att gå upp & göra sig iordning för middag och utgång. Middagen blev på Hard Rock Cafe, där Rebeccas mat blev fel & sedan sen, så det blev lite drygt, men hamburgaren med svamp & lök är alltid gott! MUMS!

Elin, Rebecca, Malin & Rebecca



Efter middagen bar det av till hotellrummet igen, för att snabbt fixa lite, och jag skulle dryga mig! Men därefter åkte vi iväg till Pranna
som var lite förfest liknande. Med otroligt gott luktande toalett! Hahaha. Och roliga skratt med Rebecca!
Från ett ställe till ett annat, hamnade vi på Club 1 utav 2 för kvällen. Dansade & drack, innan det bar av till nummer 2. Åh, rolig kväll! Behövdes lite festande. Jag har varit för lugn den senaste tiden! Inte okej. Men nu så! Nu så! Får väl försöka hålla uppe detta nu.. Sommar och allt!
Tack tjejer för att ni var med och firade! Underbara är ni!

Söndagen blev rätt dryg. Gick ut i New York och strosade omkring hela dagen, så man var lagom trött på kvällen. Fast när jag kom hem till Greenwich igen, så möttes jag utav min värdfamiljs ord "Kom inte in här, vi håller på lite i ditt rum" Hm, tänkte jag. Men oj oj oj, så glad jag blev när jag såg vad som faktiskt pågick! De hade fixat & donat halva söndagen, för att fräscha upp mitt badrum & satt upp tavlor på mitt rum. Underbara familj! Det är sådana saker som verkligen kan imponera på mig. Inte att ge mig något dyrt & tro att det är vad som krävs.. Utan när det faktiskt finns en fin tanke bakom det hela, och att det lagts ner tid.
Denna veckan har Rebecca bott här hos mig, så vi har mest åkt runt & shoppat, ätit ute och sådär. Tisdag var ju min födelsedag, så den spenderades på ett otroligt underbart sätt, från morgon till kväll.
- Träning på morgonen!
- Gav mig själv en massage i present, åh lovely!
- Jobbade (låg vid poolen och solade)
- Gick ut och åt med vännerna
- Glass på Carvel
Underbar dag, faktiskt! Tack alla! :)






Igårkväll var jag & Rebecca och såg Letters to Juliet
den "nya" filmen med Amanda Seyfried. Jag klarar inte riktigt att romantiska filmer längre, blir bara mer deprimerad för var film jag ser. Visst var den söt och sådär, men vad tusan.. filmerna har blivit för mycket för mig!
Nu ska jag försöka ta tag i dagen. Rebecca ligger fortfarande och sover här bredvid mig. Idag väntas; färga mitt hår, klippa det också, åka och se om vi kan få tag på Greenwichbyxor, förhoppningsvis prata med mamma, köra Rebecca till tåget för hon åker in till city igen idag, sedan jobba tills jag ska sova. Wooho! Nåja, det händer ju inte speciellt ofta :)
Tack så otroligt mycket för alla födelsedagsgratulationer :)
Ha en fin dag, kanske borde säga vecka - lär väl inte höra av mig innan dess!
S

15 juni!

Idag är det ingen vanlig dag, för det är min födelsedag! :)
Har varken tid eller lust att skriva massor idag.. Men, det kommer! Rebecca är här, och jag har fullt upp idag.. Jobb, träning, massage, jobb, ut & äta... Så, jag skriver mer en annan dag!
S

Update, my loves!

Heeeeeej mina kära vänner, och alla som jag känner! Haha. Jag är på gott humör, det här har varit en bra dag! En bra vecka, faktiskt! Jag är otroligt dålig på att skriva, men känner att jag inte spenderar särskilt mycket tid här hemma, och när jag väl är hemma så gör jag något av följande: äter, duschar, sover, solar eller jobbar. Så, det lämnar inte mycket utrymme till att sitta här och skriva av sig! Men ikväll sitter jag hemma, tråkigt för att vara en fredag, men jag har en helgkurs denna helgen, och jag är helt slut.. både i kroppen & knoppen!

Jag kan ta lite sammanfattning först vad jag haft för mig:
- Såg Sex and the City 2, helt okej. Inget slår avsnitten, dock!
- Varit i Hingham!! Berättar mer om det längre ner!
- Kommit på att jag är otroligt glömsk.. kommer inte ihåg vad jag haft för mig! Så, jag får skriva de "stora händelserna" nu!


First thing first!
Jag var i Hingham i helgen. Så otroligt skönt att få träffa mina vänner däruppe igen! De är ju på college under skolåret, så ingen är hemma mestadels av tiden jag befunnit mig här. Men, som sagt. Jag körde upp där på söndagmorgon, för att kunna komma fram vid lunchtid.. Trodde att jag skulle vara fast i massvis med trafik men inte det inte.. Tog mig ca 3 timmar, och sedan befann jag mig i mitt andra hem, Abbies hus! Haha! Känner mig nästan som hemma där :) Vi tog det först lite lugnt, i möjligtvis 30 min haha, sen begav vi oss till stranden för att träffa upp de andra! Och hennes vän Kaitlin var också där, och jag har tidigare fått höra av Abbie att vi är lika på många sätt och vis, och ja det får jag nog hålla med om. Otroligt härlig tjej! Åter till vad vi gjorde, haha. Vi spenderade lite tid på stranden, för att sedan bege oss tillbaka till Abbies hus för att göra oss iordning för lite middag. Vi tre (jag, Abbie & Kaitlin) var redo den tiden vi skulle vara redo på, och åkte iväg till restaurangen. Väl där fick vi sitta i ca 30 min och vänta på de andra. Men, tillslut kom de som tur var, och det blev väl lite tjafs mellan de andra, men sen fick vi good mat. Tog en sallad, som vanligt. Haha!
Efter middagen åkte vi hem till Mollys och satte oss utomhus med en flaska sprit och bara snackade. Kändes som att man varit ifrån varandra länge på ett sätt, medan det på ett annat sätt kändes som det var igår vi alla var tillsammans... Natten slutade som vanligt. Jag och Abbie sitter på hennes rum, men konstiga snacks, och pratar. Vi räknade även massa svenska mynt som hon hade, och skrev svenska inlägg till hennes vänner & syster på facebook.
Måndag vaknar vi alla upp lite slitna. Haha, jag vaknar två gånger och är lika förvirrad varje gång över vart jag är. Tror att jag är hemma i mitt rum här i Greenwich, så förstår ingenting när sängen är på fel ställe i rummet. Nåja. Vi tar oss till favoritkaffestället Marylou's, som har väldigt många smaker, varav Twix, Peanutbutter cup, cinnamon, ja i princip allt man kan tänka sig :) Vi tog med oss kaffet till stranden. Där var det inte lika härligt som dagen innan... Ett rökmoln från Kanada hade spridit sig, plus att det var blåsigt. Så efter mindre än en timme begav vi oss därifrån för att fräscha upp oss och sedan mötas hemma hos Rose. Lite BBQ där, för att sedan (för andra gången!) bege oss för lite glass på Nona's. Det är så här att jag har en aaaabsolut favoritsort av glass som bara finns där.. Och ni tror inte att den tar slut precis innan vi kommer dit på söndagskvällen, och de har inte gjort ny glass till på måndagen. Så tji fick jag.. Ingen goooood Hingham Harbor Sludge här, inte!
Efter att ha ätit upp glassen var jag tvungen att bege mig hemåt, så att det inte skulle bli alltför sent. Samma på hemvägen - ingen trafik! Så med min hastighet så var jag hemma innan midnatt, och jag lämnade strax efter nio. bra jobbat!

Jag & Kaitlin hemma hos Molly! Innan det blev lite mer crazy, haha!


Mina fina Hingham tjejer!


Konstig slap the bag de kör med här. Du slår till vinbagen, och dricker.


Jag älskar er!


Åh, Nona's! Nona's! Nona's! I looooove you!
Haha snubben till höger är dock saknad!

Jaaa. Förutom Hingham så har en jätterolig sak till hänt!
Under de senaste två veckorna jag har varit på gymmet, så har en av tränarna till Muay Thai gruppen velat att jag ska prova träna med honom, och jag har varit lite nervös med tanke på att de flesta där är dubbelt så stora som mig, och de flesta killar. Och de som faktiskt är tjejer är som sagt betydligt större (dock mycket kortare!) än mig! Men, jag lovade han att en dag ska jag prova. Och i tisdags åkte jag dit med inställningen att prova på, för att det var en klass för bara kvinnor! Passande, tänkte jag, för då är det en grupp tjejer som tränar! Men, när jag springer på löpbandet som lite uppvärmning kommer S fram till mig och pratar lite, och säger sedan till mig att den andra tränaren sitter och väntar på mig, hahaha. Tänkte lite på det, men eftersom ingen annan var där, så avvaktade jag... tills S sa till mig att jag är dum ifall jag inte går och provar på det just idag, eftersom ingen annan är där, så får jag en gratis personlig tränings timme. Det fick mig att tänka om! Och glad är jag för det! Jag var den enda som var där, vilket gjorde att han kunde koncentrera sig på mig. Tydligen visade det sig att jag hade lite talang för det här! Inte bara han, utan även de andra som var på gymmet kom fram och berömde mig och så fortsatte det. Timmen var otroligt jobbig. Väldigt krävande! Men oooooj, så kul jag hade! Svetten rann som aldrig förr. Och för er som sett mig svettas som jag gör i detta nu, kan nog tänka er hur mycket svett det faktiskt var. Och tränaren kommenterade det.. en, två, tre gånger! Men jag hade så kul, så jag gick därifrån nöjd & med ett stooort leende på läpparna!
Kommer hem därifrån, Skypar med mina föräldrar.. och Peter säger "men Sarah, vad tror du egentligen kommer hända med din näsa? Du kommer bli helt sönderslagen..." inte ordagrant, men ungefär så lät det. Det förvånar mig själv att jag inte bryr mig. Jag tror på mig själv i detta fall. Om jag faktiskt bestämmer mig för att göra detta, så tror jag att jag kommer brinna för det! Och jag tänker att ifall det blir så att jag börjar med denna sport, och gör matcher, och näsan sätter sig på en plats den inte satt på innan, så kan man faktiskt rätta till det senare i livet! Så, med denna inställningen bestämde jag mig för att gå dit ikväll igen, och då visste jag att det skulle vara fler som tränade.. Blev presenterad för ett par tjejer där, och de var väldigt trevliga och hjälpsamma. Och tränaren fortsatte imponeras, vilket känns bra, det får mig att vilja göra det här! Så, efter timmen av träning tror jag att jag har bestämt mig! Det kostar lite extra, men det blir ju som att göra en sport igen. Inte bara träna för att jag ska träna och hålla mig i trim, utan att nu kommer jag ha något att sträva efter!

Hm. Nu är jag jättetrött, så kommer inte orka skriva mycket mer! Fast, så värst mycket mer intressanta grejer har inte hänt, haha!
Imorgon väntar en weekend klass i Drama! ÅÅÅÅÅÅHHHHHH jag vill inte. Har varit tvungen att memorera ett stycke av en monolog. Nja, jag har väl inte hela fast i huvudet, men kommer göra mitt bästa! Tråkigt nog är det 9-17 både lördag & söndag! Kul... not so much!
Nåja, folk där hemma! Jag saknar er lika mycket som alltid.
S

RSS 2.0